Akaydın'a yönelik suç duyuruları devam ediyor

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) ile AK Ocaklar Derneği Antalya Şubesi üyeleri, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın 15 Temmuz şehitlerine yönelik sözler nedeniyle ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.

Akaydın'a yönelik suç duyuruları devam ediyor
İki dernek üyeleri Antalya Adliyesi bahçesinde bir araya geldi. Suç duyurusuna ilişkin dilekçeyi vermeden önce açıklama yapan AK Ocaklar Derneği Antalya Şube Başkanı Hüsnü Bağrıyanık, ülkenin birlik ve dirliğine karşı FETÖ'nün yapmış olduğu saldırıları öven, bayrak ve vatan sevdasından yoksun insanlara karşı her daim meydanlarda olacaklarını söyledi.

Milletin oyunu alarak ülkenin refahı ve huzuru için mücadele etmesi gereken "sözde vekillerin" FETÖ lehine propaganda yapmasından dernek olarak büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Bağrıyanık, "Mustafa Akaydın'ın, 15 Temmuz şehitleri için 'o ölen şahıslar' diye bahsetmesinin de AK Ocaklar Derneği üyelerini derinden sarsmıştır. Akaydın şunu bilmelidir ki, 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimiz bizim gururumuz ve ışığımız olarak kalacaklardır. Tarih hiçbir zaman ne onurlu yiğitlerini ne de vatan hainlerini unutmayacaktır. Şehitlerimize yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyor, ülkemizin geleceği için tüm halkımızı birlik ve beraberliğe davet ediyoruz" dedi.

HUDER Antalya Şube Başkanı Osman Zeki Özcan ise milletvekili Akaydın'ın, şehitleri, şehit ailelerini, devlet ve organlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı nitelikte açıklamalar yaptığı için suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti. 15 Temmuz destanını küçümsemeye, halk nezdinde itibarsızlaştırmaya çalışan açıklamaları kınadıklarını dile getiren Özcan, suç duyurularının sonuna kadar takipçisi olduklarını vurguladı.
Açıklamalar sonrası AK Ocaklar Derneği ve HUDER üyeleri, suç duyurularını Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına iletti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83