AKILLI SANAYİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Serik İlçe Teşkilatı ve partililerle Serik Sanayi esnafını gezdi.

AKILLI SANAYİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ
7 Haziran seçimlerinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, 1 Kasımda yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seçim ziyaretlerini aralıksız sürdüren MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, MHP MYK Üyesi ve Serik Eski Belediye Başkanı Mehmet Habalı, MHP Antalya Milletvekili Adayı Av. Mehmet Cüneyt Güzel, Gebiz eski Belediye Başkanı Mehmet Cengiz Büyükgemiz ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sanayi esnafının sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundu. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde destek isteyen ve esnafların sorunlarını yerinde dinleyen Tarkan Akıllı; “Ben buraya ilk defa gelmiyorum, daha öncede geldim, sürekli esnaf ve halk ile iç içeyim. Esnafımızın sorunlarını biliyorum. Birçok zaman kendilerini ziyarete ederek sorunları yerinde görme fırsatım oldu. Esnafımızın sorunlarını çözme noktasında partimizin geliştirdiği çok sayıda proje var. 1 Kasım seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında bu sorunları hep birlikte el ele verip çözeceğiz” dedi.


MHP’li Tarkan Akıllı “AKP’nin ülkeyi, getirdiği hali halkımıza anlatıyoruz ve büyük bir teveccüh görüyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında halkımız tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyoruz. Artık halkımız AKP’nin tüm oyunlarının farkında. Ülkenin kurtuluşunun da MHP’de olduğunu biliyorlar. Bizlerde çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. 1 Kasıma kadar partililerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız ve başaracağız” dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 09:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83