AKP'DEN CHP'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer Yeni Kapı anlayışıyla mitinge katılan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Semih Esen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AKP'DEN CHP'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 Ziyaret sırasında ilk olarak Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşanan terör saldırısını kınayan İl Başkanları şehitlere rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi. Darbeyle ilgili plan yapanların, bir kenarda avcunu ovuşturanların şimdi yeniden birleştiklerini belirten Sümer ; “FETÖ’su, PKK’sı, İŞİD’İ ’i,YPG’si ne varsa hepsi birleştiler. Şimdi içimizden karıştırmaya çalışıyorlar. Biz hiçbir patlamadan sonra kimsenin meşrebine, ırkına, inancına, partisine bakamadan hemen kınarız. Üzüntümüzü paylaşır, yaraların sarılması için elimizde geleni yaparız. Ama maalesef bazı parti başkanları çıkarak bunlar bizim partilimiz, diyerek bulanık suda balık aramaya kalkıyor. Olayları başka yöne çekerek bir çatışma karışıklık ortamı oluşturmaya çalışıyor. Biz bu anlayışa da terörün her türlüsünde karşıyız ”dedi.

banner111
YENİKAPI MİTİNGİ İLE YENİ BİR KAPI AÇILDI

Ziyaretinde CHP İl Başkanı Esen’e Yeni Kapı Mitingine verilen destek ’ten dolayı Teşekkür eden Sümer “15 Temmuz ile birlikte tüm dünyaya çok önemli bir birlik mesajı verildiğini, bu birlikteliğin ülkemiz için daha ileriye taşıması gerektiğini belirterek şunları söyledi. ”Yeni Kapıyla birlikte yani açılan bir sürecin içerisine girdik. Tüm Dünya’ya bu ülkenin bağımsızlığına saldırıldığında demokrasisine nasıl sahip çıkacağını gösterdik. 15 Temmuz’da hain FETÖ ve arkasında ki güçler bizi Arap ülkeleri gibi zannettiler. Bizim kafasına silah dayanınca teslim olan bir millet olmadığımızı gördüler. Her şeyi planladılar bu milleti hesaba katamadılar. Biz bir anda mesele memleket ise bütün kutuplaşmaları, ideolojileri bir kenara bırakarak aynı safta mücadele edebileceğimizi tüm dünyaya gösterdik. Düşmanlarımız beklide bu bütünleşmeyi dayanışmayı hiç beklemiyordu. Bu tabloyu gören kirli odaklar geri adım attı. Bundan sonrada Ülkemiz için Antalya’mız için bu Yenikapı ruhuyla hareket ederek bu tabloyu korumalıyız” şeklinde konuştu.

SAMİMİYETE İNANIYORUZ

Darbe girişiminden sonra oluşan ortamın samimiyetine inandıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Esen ise konuşmasında; “Samimiyetle girilen bu durumunun devamını diliyoruz. Hem siyasi parti olarak, hem de birey olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu samimiyetin sokakta da yaşanması lazım mecliste de yaşanması lazım, bu şekilde parti binalarımızda da yaşanması lazım” diyerek ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 18:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83