AKP İlçe Başkan Adayı Toklu'dan ilk mesaj

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Adayı Belli oldu.

AKP İlçe Başkan Adayı Toklu'dan ilk mesaj
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatı'nın Genel Merkez tarafından kongre tarihi 2 Aralık olarak belirlenmişti. Kongre tarihinin ardından merak konusu olan ilçe başkan adaylığı içinde 3 isim bugün Ankara'da mülakata girdi.

TEK ADAY TOKLU

Mülakata girecek isimlerden Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gençlik Kolları eski İlçe Başkanı Mustafa Toklu genel merkezin mutabakat adayı iken, Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Fatih Barcın ise temayülde oy çokluğu ile aday gösterilmişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ise mülakat için çağrılan bir diğer isimdi. Mülakatta kongreye tek aday olarak gidilmesi için görüşme yapıldı. Görüşmede Mustafa Toklu resmen aday olan isim oldu.

TOKLU TWİTTER'DAN MESAJI VERDİ

AK Parti Alanya İlçe Başkan Adayı olan Mustafa Toklu ilk mesajını Twitter üzerinden verdi. Toklu, "Davamız bir, hedefimiz bir, geleceğimiz bir, şimdi; bir olma zamanı." dedi. Toklu gönderisine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'i de etiketledi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83