AKP'li kadınlardan anlamlı ziyaret

AK Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, hakkın rahmetine kavuşan Kemal Sert'i mezarı başında ziyaret ederek dua etti.

AKP'li kadınlardan anlamlı ziyaret

 Öğretmneler Günüyle ilgili açıklama yapan Çalık, "Sevgili ögretmenlerimiz, çocuklarımıza ihtiyaç duydukları okuma 've yazma becerisi ve bilgi dağarcıklarını geliştirip, güçlendirmelerine 've kültürlenmelerin katkı sağlayacak bilgileri sunmakla gorevli oldukları ve bunlarla kalmayıp , büyük özveri ve çabalar sergileyerek onların her türlü sorunları dinleyip, onlara Anne, baba sevgisiyle yaklaşırlar.

banner111
Bu açıdan ögretmenler günü fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin değerinin bir kez daha düşünülüp onların milletimiz için değerinin anımsandığı bir gün olmalıdır. Bizde bugun vesilesiyle tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz. 
Ak Parti Alanya Kadın Kolları Yönetimi olarak bugün Yönetim Kurulu üyemiz Sevgi Sert'in Eşi emekli ögretmen Kemal amcamızın mezarını ziyaret ettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ardından, Emekli ögretmen Ahmet Ayvalıoğlu ve talihsiz bir kaza sonucu emekli olan Sureyya Ayvalıoğlunu ziyarette bulunduk" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83