AKP'li Özen'den 'kafir' paylaşımı açıklaması

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen yapmış olduğu olay yaratan paylaşımla ilgili ilk kez konuştu.

AKP'li Özen'den 'kafir' paylaşımı açıklaması
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, ilginç bir paylaşımda bulunmuştu.

"Kafirler bir olup birleşse ne çıkar...
"Reis" lakaplı liderimiz var bizim ..."

Bu sözleri sosyal medya hesabından paylaşan Özen, paylaşımı önce silmiş daha sonra ise kafir ibaresinin yanına /Türkiye düşmanları) yazarak tekrar paylaşamıştı. Özen'e her kesimden tepki yağarken sessizliğini koruyan genç başkan konuyla alakalı yine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Özen'in yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

Öncelikle ben ve ailem bu ülkede yaşıyor, bu toplumun ve milletin bir parçasıyız. Herkes gibi sosyal bir hayatımız var. Komşularımız, akrabalarımız, arkadaşlarımız, her gün selamlaştığımız insanlarımız ve iş yerinde sırlarımızı paylaştığımız hastalarım var. Çevremizdeki herkes aynı siyası partiye ve siyası görüşüne sahip değiller. Bir gökkuşağı gibi her biri farklı siyası partiye ve görüşe sahipler.

Mahallemdeki Ramazan Amcam,
Sırlarını benimle paylaşan eczaneme gelen Miray Ninem, 
Akrabalarımdan Ramazan Dayım , 
İlaç mümessili Hakan Abim
Arkadaşım olan Ülkü, Bedirhan Ablalarım 
ve sokakta, lokantada karşılaşıp bazen alışveriş yaparken selamlaştığım benimle aynı siyasi görüşü paylaşmayan Ak Partili olmayan bu milletin değeri olan insanlarla dolu. Bütün bu yakınlarıma 'kafir' diyebilir miyim?

İlgili paylaşımı yaparken hiçbir siyasi parti yada siyasi oluşumu hedef alarak bir paylaşımda bulunmadım. O gün paylaşım öncesinde Afrin'de şehit olan şehidimizin taziyesine gitmiştim. Şehidimizin ailesinin vakurluğunu görünce bu vatanı bölemeyeceklerini milletimizi parçalayamayacaklarını ifade etmek için;

Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;
Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz,
Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!

mısralarıyla duygularımı en iyi anlatacak Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanımızın Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a ait 'Birlik' şiirini okuduğu paylaşımı ("Kâfirler bir olup birleşse ne çıkar, bizim Reis lakaplı liderimiz var. Reisimizi 24 Haziran'da başkan yapacağız")
altına linki ekleyerek bır paylaşım yaptım. Amacım ve kastım ilgili şiirde kastedildiği ve belirtildiği gibi tüm Türkiye düşmanlarını hedef almaktı.

Bu paylaşımdan sonra bazı kimselerin "kâfirler" kelimesinden kastın kimler olduğunun anlaşılamadığı şeklindeki uyarılarına istinaden de bu ifade ile maksadın detaylı izahına , ifadenin önüne açılan parantez ile kâfirler kelimesinden maksadın "Türkiye düşmanları" olduğu açıklaması ek yaptım.

Güzel ülkem Türkiyem hem içten hem dıştan Terör örgütleri, kapitalist sermaye düzeni ve ülkeleri ile onlarla işbirliği yapan ajan ve teröristlerle kuşatılmışken mesajımda kullandığım 'kafir' kelimesinden yasal siyasal partiler ve siyasi oluşumları kastetmediğim gayet net anlaşılmaktadır.

Bu paylaşımımdaki ana konu ve vermek istediğim mesaj; bizim Türk düşmanları ile mücadele edebilecek bir reisimiz var demekti. Bunun dışında paylaşımıma başka anlamlar yüklemek haksızlıktır, vicdansızlıktır. Paylaşımı yaptığım günden bugüne kadar yazılı ve görsel basında alçakca hakaretlere ve tehtidlere maruz kaldım. Bu açıklama ile kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum.

Son olarak;

Tüm karalama haberleriyle üzerimize gelselerde,
Her türlü kötü niyet okumalarıyla şevkimizi kırmaya calışsalar da,
Birbirimize karşı saygı sevgi ve selamımızı eksik etmeyeceğiz.
Kimseyi küstürmeyeceğiz, bu kutlu davadan ve hizmetten dönmeyeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83