AKP'DEN ADAYLIK İÇİN 3 BAŞVURU

AKP, CHP ve MHP'de 1 Kasım'daki seçim için aday adaylığı başvuruları başladı. Alanya ve Antalya'dan çok sayıda eski ve yeni siyasetçi müracaatta bulundu.

AKP'DEN ADAYLIK İÇİN 3 BAŞVURU
Kasım ayında yapılacak seçim öncesi aday adaylığı başvuruları yeniden başladı. Bu haftanın son gününde bitecek olan tüm başvurular öncesi siyasi partilere çok sayıda aday adaylığı başvurusu yapıldı. Antalya'dan, 7 Haziran'da milletvekili seçilen Lütfi Elvan, Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Enç ve Sena Nur Çelik'in başvuru yaptıkları öğrenilirken, sürpriz isimler de müracaatta bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi'nde 7 Haziran'ın 6. sıra adayı olan İbrahim Aydın yeniden başvuru yaptı. Sosyal medyadan bir açıklama yapan Aydın, "1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AKP Antalya Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. AKP'nin tek başına iktidarı ve 'Yeniden Büyük Türkiye' hedefimize ulaşmak için tüm dostlarımı daha çok çalışmaya davet ediyorum" dedi.


KULA SİYASET ARENASINDA


Öte yandan Alanyalı Maden Mühendisi ve Avukat Mustafa Kula da Ankara'ya giderek AKP Genel Merkezi'nde başvuru formunu doldurup yetkililere teslim etti. 2004 Yerel Seçimleri'nde AKP'den Alanya Belediye Başkan Aday Adayı da olan Kula, yaptığı açıklamada, "Antalya'nın hizmetine koşabilme ümidiyle 1 Kasım Seçimleri için AKP'ye adaylık müracaatında bulundum. Dualarınızı beklerim. İbrahim Aydın kardeşime ve diğer Antalya aday adaylarına başarılar dilerim. İnşallah bu defa partiler referansa değil, liyakate bakarak aday belirler" diye konuştu.


AKÇALIOĞLU ANTALYA'NIN EMRİNDE


7 Haziran öncesi aday adayı olan Alanyalı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu da Antalya İl Teşkilatı'na giderek başvuru formunu teslim etti. Akçalıoğlu, yaptığı açıklamada, "Antalya'da milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı yaptım. Tecrübelerimi halk adamı kimliğiyle birleştiren Siyaset Akademisyeni kimliğimle Antalya'ya olan borcumu ödemek için Antalya'nın emrindeyim. Güzel Antalya'mı seviyorum. Antalya'm için hayallerim var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83