Akşener Alanya'yı bu sözlerle karşıladı

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı, Salı Günü gerçekleşen Meclis Grup Toplantısı'na katılmak üzere Alanya'dan yola çıktı.

Akşener Alanya'yı bu sözlerle karşıladı
 Çok sayıda yönetim kurulu üyesinin katılım sağladığı bu ziyaret, Ankara'ya büyük ses getirdi. Meclis Grup Toplantısını en ön sıralardan takip eden İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri ile Grup Toplantısı başlamadan önce istişarelerde bulundu.



'Umudumuz Meral Akşener!'

Grup Toplantısı başlamadan önce Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve yönetim kurulunun toplantıya katılım sağladığının anonsu yapılınca, grup toplantı salonunda alkışlar kesilmedi. Meral Akşener'in kesilmeyen alkışlar sebebiyle salonu selamlamasınin ardından salondan 'Umudumuz Meral Akşener' sloganları yükseldi.

'Milletvekilleri Makamında Ziyaret Edildi.'

Grup toplantısının ardından İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Tuba Vural Çokal'ı makamında ziyaret eden İlçe Teşkilatı, vekillere Alanyaspor forması ve ipek şal hediye etti. Alanya İlçe Teşkilatı'nın coşkulu katılımından dolayı vekiller, bu ziyaretin motivasyonlarını arttırdığını ve kendilerini onurlandırdığını belirterek İlçe Başkanı Yücel Apaydın'a teşekkürlerini ilettiler.

'Genel Başkan Yardımcılarına Anlamlı Hediye'

İlçe Teşkilatı Meclis Grup ziyaretinin hemen ardından Genel Merkez binasına geçerek Genel Başkan Yardımcılarını da ziyaret etti. Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Parti Genel Muhasibi Hayrettin Nuhoğlu, Genel İrade Kurulu Üyesi İsmail Koncuk, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı ziyaret ettiler ve kendilerine Alanya'ya özgü ipek kozasından yapılan şık bir plaket ve isimlerine özel Alanyaspor forması hediye ettiler. 
İlk ziyaretlerini Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'a gerçekleştirdiler. Koray Aydın tarafından ilgiyle karşılanan İlçe Başkanı Yücel Apaydın Alanya'ya has ipek kozasından yapılan şık bir plaketi ve Alanyaspor formasını Koray Aydın'a takdim etti. Alanya teşkilatının genel seçimlerde elde ettiği başarıyı takdir eden Koray Aydın, ' Birlik ve beraberlik içerisinde, teşkilatçılığı bilerek hareket edildiğinde sonucun başarıya odaklı olduğunu sizlerle birlikte gördük. Bizler teşkilatları konuşurken sizlerden örnek teşkilat olarak bahsediyoruz. Böyle birlik, beraberlik ortamı oluşturan ve teşkilatçılığı iyi şekilde sürdüren İlçe Başkan'ı Yücel bey'e sizlerin huzurunda da teşekkür etmek isterim. Bu sonuçların başarısı tamamen size ait. Eminim ki Yerel Seçimde de bu başarınız devam edecek ve Alanya İYİ Olacak. En kısa zamanda Alanya teşkilatına ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz' dedi. Alanya'daki yerel seçim atmosferine ve muhtemel belediye başkan adaylarına yönelikte istişarelerde bulunulan görüşmede İlçe Başkanı Yücel Apaydın, yerel seçimlerle ilgili oluşturduğu analiz raporunu Koray Aydın'a sunarak tekrar istişarede bulunmak adına toplantı yapmak için sözleştiler.
Koray Aydın Alanya İlçe Teşkilatı'nın ziyaretini sosyal medya hesabından 'Bugün Antalya Alanya'dan ağır misafirlerim vardı. İYİ Parti Alanya heyeti ile hasbihal ettik, hasret giderdik. İpek kozasından yapılan Alanya'ya has hediyelerini ve Alanyaspor formasını memnuniyetle aldım. Kendilerine seçim başarıları ve ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.' notuyla paylaşmasının ardından paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Meral Akşener'i Makamında Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Yardımcılarının ziyaretlerinin ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le olan randevularına geçen İlçe Teşkilatı, Meral Akşener tarafından 'Başarılı Teşkilatımız geldi,' sözleriyle karşılandı. İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Yönetim Kurulu üyelerini büyük bir ilgiyle karşılayan Akşener; Alanya ile ilgili ziyaret programı oluşturduğunu ve en kısa zamanda bununla ilgili harekete geçeceğini belirtti. İlçe Teşkilatı, Meral Akşener'in ismine özel Alanyaspor forması ve atkısı ve Akşener'e özel ipek kozasından yapılan bir çerçeve, ipek kozasından yapılan bir yaka broşu ve özel el dokuması ipek şal hediye etti. Akşener; özel ipek kozası çerçevesini görevlilerinden odasında sergilenmesini talep etti. Meral Akşener'e Alanya'ya has dokunan ipek kozalarının nasıl şekil aldığına dair bir görüntüyüde izleteren Apaydın'a Meral Akşener; ' Bu el sanatımız kaybolmaya yüz tutmuş emeklerimizden bir tanesi. Alanya'ya geldiğimde bu el sanatları yapan kişileri ziyaret etmek istiyorum' dedi. Hediyeleri beğeni ve mutlulukla kabul eden Akşener, yerel seçimlere yönelik istişarelerin ardından İlçe Teşkilatını ' Sizlere güvenim tam.' diyerek yolcu etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83