Alanya Ak Parti'den temayül açıklaması

Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, bugün yapılan temayülle ilgili açıklama yaptı

Alanya Ak Parti'den temayül açıklaması
AK Parti Antalya İl Başkanlığı 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri Temayül Yoklaması, bugün Antalya’da gerçekleştirildi. Alanya İlçe Teşkilatı kalabalık bir ekiple birlikte temayül yoklamasına katılırken, Başkan Toklu, “Tabanımızın sesini dinlemeye devam ediyoruz. Temayülden çıkacak netice şimdiden hayırlara vesile olsun.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanlığı 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri Temayül Yoklaması, Antalya Kepez’de bulunan Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sabah saat 10.00’da başlayan temayül yoklaması, 16.00’a kadar devam etti. Temayül yoklamasına İl ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanları katıldı. Temayül yoklaması bu yıl elektronik ortamda yapıldı. Oy kullanacak olan parti üyelerine kimlikleri karşılığında çipli bir kart verildi. Özel bir odaya giren üyeler kartlarını okutarak bilgisayar ortamında seçimlerini yaptılar. 

ALANYA’DAN TEMAYÜLE YOĞUN KATILIM

Temayül Yoklamasına Alanya’dan geniş bir katılım oldu. Alanya İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan otobüslerle ve şahsi araçları ile temayül yoklamasına katılan partililer, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde tercihlerini yaptılar. Diğer ilçeler ile kıyaslandığında Alanya İlçe Teşkilatı’nın oldukça kalabalık bir şekilde temayüle katılması dikkat çekti.

BAŞKAN TOKLU: TABANIMIZIN SESİNE KULAK VERİYORUZ

Temayül Yoklaması hakkında konuşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, temayülün Antalya ve Alanya için hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Toklu, “Önümüzde Antalya ve Alanya’nın kaderini belirleyecek olan bir seçim var. Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi aday belirleme çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Biliyorsunuz bu seçimler öncesi tabanımızın sesine kulak vererek, en uygun adayı belirleyeceğimizi daha önce söylemiştik. Bu aday belirleme kriterlerinin en önemli ayağı olan temayül yoklamasını da bugün gerçekleştirdik. Alanya’dan oldukça kalabalık ve coşkulu bir şekilde temayüle katıldık. Partimizin temayüle yapmış olduğu yoğun katılım bizlere, parti tabanımızın da 2019 seçimlerine ne kadar hazır olduğunu gösteriyor. Katılım gösteren tüm partidaşlarıma teşekkür ediyorum. Temayülden çıkacak olan sonuçların Antalya ve Alanya için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2018, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83