Alanya Ak Parti istişare ediyor

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı bugün mahalle başkanları ile bir istişare toplantısı düzenledi.

Alanya Ak Parti istişare ediyor
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, Öğretmen Evi’nde Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.  Saat 10.00’da başlayan toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Gökçen Özdoğan Enç. İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Ak Parti’nin 102 mahalle başkanı katıldı. 

Toplantıda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Mustafa Toklu yaptı. Toklu, “Kongre ile birlikte başlamış olduğumuz süreçte bir olalım birlikte olalım sloganı ile yola çıktık. Bu kutlu yürüyüşümüze davamıza hizmet etmeye kaldığımız yerden hep birlikte devam etmekteyiz. Bugün bu salonda bunun güzel bir göstergesini görmekteyiz. Değerli mahalle başkanlarım bizlerle bir olup, birlikte olup bu 65 günlük süreçte çalışmalarımıza hep birlikte devam etmekteyiz. Aramızda eski mahalle başkanlarımızın yanı sıra bazı yeni mahalle başkanlarımızda bulunmaktadır. Yeni göreve gelen mahalle başkanlarımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum, çalışmalarımıza hep birlikte güçlü bir şekilde devam edeceğimize söylemek istiyorum. İçerideki ve dışarıdaki hainler ve düşmanlar, alçak eylemlerine yenisini eklerken, biz davamıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleri olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir kez daha, Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkmış olduğu bu yolda, sizlerle birlikte yürümekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum" dedi. 

Konuşmasına devam eden Toklu şunları söyledi: Bugün sizlerle birlikte yeni bir dönem yeni bir yola hep birlikte çıkmaktayız. 102 mahallemizde güçlü bir şekilde partimizin çalışmalarını sizlerle birlikte uygulayacağımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü 2019 sürecinde özellikle son bir yıllık süreçte parti çalışmalarımızı, parti programlarımızı mahallelerimizde sizlerle birlikte, sizin yeni yönetimlerinizle birlikte hep birlikte devam edeceğiz. Yeni mahalle başkanlarımız çalışmalarında koordinatör olan mahalle yönetim kurulu üyelerimizle birlikte iletişimli bir şekilde, bundan sonraki süreçte koordineli bir şekilde çalışacağız. Mahallenizdeki sıkıntıları, mahallenizde problemleri teşkilat anlamında çözüme ulaşabileceğimiz noktalarda, görevli yönetim kurulu üyelerimizle iletişim halinde olduğunuz takdirde; bunların çözüm sürecinde hızlı bir süreç ilerleyeceğinden hiç birinizin şüphesi olmasın. 

Bize güvenen başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ve bölge milletvekillerimize, bize bu görevi yükleyen bu sorumluluğu yükleyen il başkanımıza mahcup olmadan 2 Aralık günü müthiş bir kongre ile sizlerin sayesinde çalışması ile gerçekleştirdiğimiz heyecanlı, dinamik halimizi koruyacağız. 65 günlük süreçte yaklaşık; samimi şekilde söylüyorum 15 bin vatandaşımızla bire bir temas kurduk. Bu süreçte düğün, cenaze gibi hiçbir programı kaçırmadan çalışmaları yaptık. Yeter mi yetmez. Çünkü bizim asli görevimiz sosyal sorumluluk çatısı altında düğün, cenaze gibi programları kaçırmamak olsa da artık bu saatten sonra Alanya ile ilgili projeler üretme zamanı, Alanya’nın sorunları ile ilgili projeler üretme zamanı. Bunları da sizlerin sayesinde yapacağız. Sizlere güveniyoruz. 2009 yılından beri siyasi arena da olmaya çalıştık. “

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83