Alanya Ak Parti yerel seçim için düğmeye bastı

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Alanya Ak Parti yerel seçim için düğmeye bastı
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu başkanlığında gerçekleştirildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Alanya İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirildi. Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun başkanlık ettiği toplantıya, Antalya İl Teşkilatı Alanya İlçe Koordinatörü Fatih Kabadayı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, İlçe Gençlik Kolları Yılmaz İçmen ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Yönetim Kurulu Üyelerinin eksiksiz katılığı toplantıda gündemdeki son gelişmeler değerlendirildi ve Alanya’da devam eden ve önümüzdeki süreçte başlayacak olan yatırımlar görüşüldü. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlere de dikkat çeken Başkan Mimar Mustafa Toklu, seçim çalışmaları ile ilgili yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Alınan kararların Alanya halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Mimar Mustafa Toklu, toplantı sonrası Koordinatör Fatih Kabadayı ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83