ALANYA BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANDI

Alanya Belediyesi Encümen Toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında toplandı.

ALANYA BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANDI

 Başkan Yücel, encümen toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 2016 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini hatırlatan Başkan Yücel, “Emlak ve Çevre temizlik vergilerinin bilindiği gibi mayıs ayının sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için dikkat etmelerini istiyorum. Vatandaşlarımız emlak vergilerini belediyenin merkezdeki ve beldelerdeki ödeme noktalarından yapabilecekleri gibi belediyenin internet sitesi üzerinden de kredi kartı ile yapabilirler.” dedi. 

banner111
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNİN SON ÖDEMELERİ 31 MAYIS

Alanya Belediyesi haftalık encümen toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yücel, Emlak ve Temizlik Vergisi’nin ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini hatırlattı.

“TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Açıklamalarının ardından 8 Mayıs Anneler gününü kutlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  “Cennet Annelerin ayakları altındadır. Buradan tüm annenlerin gününü kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83