Alanya CHP'den genç aday adayı

Alanya'daki CHP'li isim Cem Özcan 27. dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Alanya CHP'den genç aday adayı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde 27. dönem milletvekili aday adayları birer birer ortaya çıkıyorlar. Alanya CHP'nin genç isimlerinden Cem Özcan'da Ankara'ya giderek CHP Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Cem Özcan, aday adaylığını şu sözlerle duyurdu:

"24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri Türkiye Cumhuriyeti için bir kırılma noktası ve Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden biridir. Üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adayıyım. Talip olduğum görevin sorumluluğunun farkında olarak; ideolojim, almış olduğum eğitim, yaşadığım çevre, faaliyette bulunduğum sektörlerden edindiğim deneyim ve özgür, adil, eşitlikçi, her bir bireyinin insan onuruna uygun yaşadığı bir Türkiye düşü beni bu yolculuğa çıkardı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev alarak katkı sunmak isteği ile aday adayı oldum. Bu niyetle çıktığımız yolda tüm vatandaşlarımızın değerli desteklerini bekliyorum.Partim ve şahsım adına hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Cem Özcan Kimdir?

ÖZGEÇMİŞ

Aslen Malatyalı olan ailemin, Almanya’da işçi olarak çalışmasından dolayı 02.07.1983 tarihinde Almanya’da doğdum, 2 yaşımda ailemin kesin dönüşü ile birlikte Alanya’ya yerleştik. İlk, orta öğrenimimi Alanya ÖHEP Koleji’nde, liseyi ise Ankara Yüce Fen Lisesi’nde tamamladım. Ardından 2006 yılında Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği (İngilizce) bölümünden mezun oldum.

İŞ DENEYİMİ

2003 yılında henüz üniversite öğrencisiyken başladığım iş hayatım şu şekilde devam etmektedir.
2003 – Restoran işletmeciliği halen devam etmektedir.
2005 – Gayrimenkul sektörü – Hollanda, Norveç ve Danimarka ofislerimizle Alanya merkezli olarak devam etmektedir.
2007 – Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı –Yerli ve Yabancı yatırımcı firmalarla konut ve iş merkezi inşası faaliyetimiz halen devam etmektedir. 
2010 – Turizm ve Otelcilik – Alanya merkezde otel yatırımcılığı ve işletmeciliği halen devam etmektedir.
2011 –Hayvancılık – Büyükbaş süt hayvancılığı ve besicilik. Halen devam etmektedir.
2016 – Tarım -  Muz ve Avokado Yetiştiriciliği, halen devam etmektedir.
2017 – İhracat – Avrupa ve İskandinav ülkelerine mobilya ihracatı.

SİYASİ ÇALIŞMALARI

Henüz 9 yaşımda babamın Alanya SHP ilçe başkanlığı görevi esnasında partimizle tanıştım ve bugüne kadar hep partimin yanında yer aldım.
2001 – CHP Çankaya ilçe örgütü üyelik kaydımı yaptım ve gençlik kollarında aktif görev aldım.
2004 – Belediye başkanlığı seçimlerinde Alanya Oba Belediye Başkan adayı olan babam Bayram Özcan’ın seçim çalışmalarında aktif rol aldım.
2007 – CHP Alanya ilçe örgütünde iki dönem yönetim kurulunda yer aldım. Halen aktif olarak partimin bütün faaliyetlerinde çalışmaktayım.

DİĞER BİLGİLER

Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği üyelikleri
Üç dönem Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeliği
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya Tanıtım Vakfı üyelikleri
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği
Evli ve 1 çocuk babasıyım, İyi derece İngilizce bilmekteyim.

NEDEN ADAYIM?

İdeolojim, almış olduğum eğitim, yaşadığım çevre, faaliyette bulunduğum sektörlerden edindiğim deneyim ve özgür, adil, eşitlikçi, her bir bireyinin insan onuruna uygun yaşadığı Türkiye düşü beni bu yolculuğa çıkardı. 

Alanya’nın geçmiş seçimleri ve seçmen profiline baktığımızda CHP dışındaki partilerde oy geçişlerinin olabildiği, seçmen davranışlarının statik olmadığını görmekteyim. Dolayısıyla bu seçimlerde, özellikle bölgemdeki sosyo-ekonomik ve kültürel motivasyonları bilen,  problemleri gören ve çözüm önerileri olan, nitelikli ve birleştirici bir siyaset anlayışıyla partime mevcut CHP seçmenlerine ilaveten, geçmişte başka partilere oy vermiş seçmenleri de kazandıracağıma olan inancım tamdır.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83