Alanya CHP Gençlik Kolları Başkanı gözaltına alındı

Alanya CHP İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem gözaltına alındı.

Alanya CHP Gençlik Kolları Başkanı gözaltına alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem gözaltına alındı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile seçilen çiçeği burnunda başkan ilk icraatı olarak yönetimi ile birlikte 17-25 Aralık operasyonlarının tekrar başlatılması ve yolsuzluk yargılaması yapılması için eylemde bulunmuştu. Siyah çelenk önünde açıklama yapan Çağdaş Erdem bugün akşam saatlerinde bu konuyla ilgili gözaltına alındı. Erdem ifadesinin alınmasından ardından serbest bırakıldı.  

Erdem'in yönetimi sosyal medyadan "Yaptığı eylem söylediği söz bizimde beyanımızdır. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğunu yüzsüzlüğünüz ile kapattınız!" sözleri ile Erdem'e destek kampanyası başlattılar. 

banner111
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'ta konuyla ilgili ilk açıklamasında, "Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağdaş Erdem'in arkadaşları ile yapmış oldukları 17-25 aralık ile ilgili eylemde sonuna kadar arkalarındayız. Söylediği sözler ülkenin gerçekleridir ve sonuna kadar destekliyoruz." ifadelerini kullandı.



Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 23:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83