Alanya CHP yayla halkının taleplerini dinledi

Alanya CHP yayla halkının taleplerini dinledi
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ile birlikte Çayarası, Karapınar, Kaplanhanı, Kaş, Sapadere, İkievli, Çamlıca, Söğüt ve Dikmetaş yaylalarını ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe yöneticileri, genlik kolları yönetimi, mahalle temsilcileri Eski İlçe Başkanlarımızdan Sn. Şengül Yeşildal ve Milletvekili adaylarımızdan Sn. Murat Özçelik yöre halkının ve muhtarların sorunlarını, taleplerini dinleyerek notlar aldılar. Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman biraraya gelerek halka dokunacaklarını gösteren ekip yerinde tespit ettikleri ve not aldıkları her bir sorunu en kısa sürede çözmek için harekete geçeceklerini belirtti.

Kalabalık bir ekiple yola çıkan CHP İlçe örgütü her bir yaylada toplantılar gerçekleştirdi ve esnaf ziyaretlerinde bulundular. İstek ve şikayetlerini rahatça anlatan vatandaşlar CHP’ye güvendiklerini ve bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2020, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83