Alanya CHP yürüyüşe başlıyor

CHP Antalya İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu 'Adalet Yürüyüşü'ne Alanya CHP ilçe Başkanlığı'da destek verecek.

Alanya CHP yürüyüşe başlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Hastalığı nedeniyle ufal bir operasyon geçiren İlçe Başkanı Ali Takavut toplantıya katılamadı. Takavut'un yokluğunda basın mensuplarına açıklamayı CHP Alanya İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Sorumlusu Yekta Fırat yaptı. 

Fırat sözlerine bugün idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'ni kutlayarak başladı. Fırat bu mübarek gecenin ülkemize hayır, mutluluk, huzur, demokrasi ve adaleti getirmesini diledi.

ADALET NÖBETİNE DAVET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bilindiği üzere geçtiğimiz hafta 'Adalet Yürüyüşü'nü başlatmış ve bir çok partili ile Ankara'dan İstanbul'a yürüme kararı almıştı. Kılıçdaroğlu ve partililer 'Adalet Yürüyüşü'nde 7 günü geride bıraktılar. CHP Alanya İlçe Teşkilatı'da genel başkana destek olmak amacıyla parti binası önünde 'Adalet Nöbeti' başlatmıştı. 'Adalet Nöbeti'nin 6 gündür devam ettiğini belirten Fırat, "Buradan herkese de çağrı yapıyoruz; Katılmak isteyen, tüm adaleti isteyen, ülkemize demokrasiyi tekrar kazandırmak amaçlı herkesi adalet nöbetine bekliyoruz." dedi.

GAZİPAŞA'DAN ANTALYA'YA YÜRÜNECEK

Antalya CHP İl Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu 'Adalet Yürüyüşü'ne destek vermek amacıyla Antalya içerisinde adalet yürüyüşü başlatıyor. CHP Alanya İlçe Yöneticisi Yekta Fırat'ın verdiği bilgilere göre yürüyüş doğu ve batı olmak üzere iki noktadan başlayacak. Antalya İl Merkezi'nde toplanılması ile son bulacak. 

CHP Alanya İlçe Teşkilatı'da yürüyüşe Gazipaşa'dan başlayacak ve Antalya'ya kadar sürüdürecek. Fırat, il örgütünün başlatmış olduğu yürüyüş hakkında, "Yarın başlayacak olan yürüyüşlerimizin de yoğun katılımla gerçekleşmesini umuyoruz. Gazipaşa’ya gidiyoruz ve Gazipaşa’dan yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Biz genel başkanımızın yanında olduğumuzu her defasında tekrarlıyoruz. Bir kere daha bu yürüyüşlere destek vererek göstereceğiz. Şu an aldığımız izlenimler dolayısıyla katılımın yoğun olduğu gözlenmektedir. Umarım sorunsuz, kazasız, belasız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan adaletin gerçekleşeceği bir yürüyüş olur. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

"UMARIM ADALET GELİR"

Yürüyüşlerin amacı hakkında konuşan Fırat, "Umarım adalet ülkemize gelir. Adalet demek turizm demek, tarım demek, refah demek, huzurlu yaşamak demek. Biz en çok partimiz adına, ilçe örgütümüz adına, adaletin ülkemize geleceğinden kararlılıkla ve emin yollarla biliyoruz ki bunu başaracağız. Genel başkanımız bunu başaracak bizde onun yanındayız." şeklinde konuştu.

Bu arada yarın başlayacak olan yürüyüş için Gazipaşa'ya yarın (Perşembe) saat 12.30'da CHP Alanya İlçe Teşkilatı parti binası önünden hareket edilerekk gidilecek.   

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83