Alanya'da Ak Parti Siyaset Akademisi başlıyor

Alanya'da Ak Parti Siyaset Akademisi başlıyor
Ak Parti’nin düzenlediği siyaset akademisi 19. dönemi ile start alıyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi’nin koordinesinde Siyaset Akademisi 19. dönemi ile başlıyor.
Alanya’da da yapılacak olan siyaset akademisi ile demokratik katılıma, siyasete ve ekonomiye ilgi duyan, sosyal ilişkilerini daha da geliştirmeyi hedefleyen, kişisel birikim ve donanımını arttıracak bireyler yetişecek.
Daha önce siyaset akademisinde katılmış, belge almış ve akademiyi tamamlamamış herkes programa katılabilecek.
Konu hakkında açıklama yapan Ak Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Toprak, “2008 ve 2015 tarihleri arasında farklı fikir ve siyasal eğitimlerde olan 73 bini aşkın katılımcı ile siyaset akademisinde eğitim görme imkanı bulmuş ve katılımcılardan 40 bini eğitim sürecini başarıyla tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Siyaset Akademisi programındaki hedefimiz; siyasete yönelik toplumsal ilgili arttırmayı hedefleyen, katılımcıların; tarih, siyasal tarih, ekonomi dış politika vb. alanlarda uzman kişiler tarafından bilgilendirilmesidir. Siyaset Akademisi programına 18 yaşını doldurmuş bütün Türk vatandaşlarımız katılabilir. Bütün Alanyalı hemşehrilerimizin siyaset akademisine katılımını bekliyoruz.” dedi.
Ak Parti’nin internet sitesi üzerinden siyaset akademisine başvurular devam ediyor. Siyaset Akademisi eğitim programı haftada 2 saat olmak üzere 8 hafta sürecek. Katılımcılar derslerin ardından sınava tabi tutulacaklar ve belgelerini alacaklar. Programın Alanya ayağının detaylarını da önümüzdeki günlerde paylaşılacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83