Alanya'da Akaydın rüzgarı esti

Alanya ziyaretinde konuşan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, “Partimizde şuanda bir heyecan, hırs, 2019’da Türkiye’yi sahiplenme var. Hiçbir şekilde umutsuzluk taşımıyorum” dedi.

Alanya'da Akaydın rüzgarı esti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Alanya’ya gelerek partililerle bir araya geldi. Parti binasında ilk olarak CHP İlçe Başkanı Ali Takavut konuştu. Takavut, “Ülkenin gündemi çok fazla. Her gün farklı bir gündemle karşılaşıyoruz. Akaydın Ankara’da bulunuyor ve halkın arasında geziyor. Bu nedenle olaylara daha vakıf” dedi.

"Önümüzdeki Süreç Çok Önemli"

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın da, “Ziyaret amacım yeni yılı kutlamak.’ diyerek Alanya’ya özlemini belirtti. Daha sonra Akaydın sözlerine, ‘Bu arada sizleri de özledim. Alanya benim için özel. Belki de cumhuriyet tarihinin en şanssız vekilleriyiz. 2 seçim ve darbe girişimi oldu. Serik hariç ilçe kongrelerine katılamadım. Antalya seçimlerinden umutluyum. Uygar bir seviye oldu. Çok dostane seyretti. Burada da seviyeli oldu. Kazanan CHP oldu. Önümüzdeki hafta bir il başkanlığı seçimi olacak. Onlardan ricam dar ekip politikası izlemesinler, herkesi kucaklasınlar. Genel Başkan bu süreçte Antalya için tarafsız bir politika izliyor. CHP için önümüzdeki süreç önemli. Önümüzde hem milletvekilliği, devlet başkanlığı hem de yerel seçimler var. Genel başkan İstanbul gibi yerlerde Antalya’yı da kazanacağız. Biz 2014’de Antalya’da seçimi kaybetmedik. Mevlüt Çavuşoğlu’nun manipülasyonuyla kaybettik. Ben kinci bir adam değilim. 2014’ü kaybettirildik. 2019’da şansımız büyük. AK Parti belediyecilikte çok da başarılı işler yapılmadı. Şu andaki belediye başkanının 4 sene boyunca yaptığı bir yatırım yok. Benim yaptığım hizmetlerin tabelasını söktürdü ve yeniden ben yaptım diye sundu. Doğru dürüst bir asfalt çalışması bile yok.

"Partimizde Heyecan Var"

Ben Türkiye’nin kurulduğu döneminden bu yana en sıkıntılı süreçten geçtiğine inanıyorum. Adnan Menderes’in son günleri mi yoksa bu günler kötü mü tam idrak edemiyorum. 2018 yılında vatandaşın tek istediği huzur. CHP ne olursa olsun barış, demokrasi ce özgürlüklerden yana. Şu anda Türkiye’de hiçbir siyasi partinin ideoloji olarak siyaset yapmaması gerekiyor. Artık demokrasi daha önemli. Ben buna da ideoloji olarak bakmıyorum. Kamuoyunda Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adayı olacağına da ilan edildi. Gül’ün adaylığında sağdan da oyları toplar düşüncesiyle adaylığına karşıyım. Gül, içten pazarlıklı, sinsi politika yürüten birisi. 2008’de üniversiteleri dinci eğitime teslim etmiş birisi. Türkiye’ye en ufak bir katkısı yok Recep Tayyip Erdoğan ile Beyaz Saray’ın kapısında bekleyen birisi. Irak işgali döneminde, ‘Biz ABD ile gizli anlaşmalar imzaladık’ diyerek Türkiye’nin başını belaya sokmaya çalışan birisi. Fakat şuna da çok mutluyum. Çok önemli bir siyasi olgunluk ve katkı var. Partide bir heyecan, hırs, 2019’da Türkiye’yi sahiplenme var. Hiçbir şekilde umutsuzluk taşımıyorum. Yobazlar geçmiş dönemde de vardı. Şu an eğitimli insanlar var. Türkiye’nin geleceğinden çok umutluyum. CHP’nin oy oranı yüzde 20 olabilir ama katkısı yüzde 50’nin altında değil.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 17:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83