Alanya'da Mevlüt Çavuşoğlu sevinci

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni açıkanan kabinede yerini koruyarak yeniden Dışişleri Bakanı olması Alanya'da büyük sevinç yarattı.

Alanya'da Mevlüt Çavuşoğlu sevinci
Başbakan Binali Yıldırım bugün yaptığı açıklama ile yeni Bakanlar Kurulu'nu açıkladı. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabine de Dışişleri Bakanı olarak yer aldı. Çavuşoğlu'nun yeni dönemde de bakan olması Alanya'da büyük sevince yol açtı.

Alanya'da bir çok siyasi isim Bakan Çavuşoğlu'nu sosyal medya aracılığıyla tebrik etti. İşte o mesajlar:

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel: Yeni kabinede tekrar yer alan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney: Öncelikle Dışişleri Bakanımız Mavlüt Çavuşoğlu olmak üzere tüm yeni bakanlarımızı tebrik eder. Başarılar dilerim. Hayırlı olsun.

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu: Antalya'nın takım kaptanı, gururumuz Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başarı ile sürdürdüğü görevine tekrar atanmştır. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Gazipaşa Belediye Beşkanı Adil Çelik: Revize edilen kabinede bir kez daha Dışişleri Bakanı olan Antalyamızın gururu Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu tebrik ediyorum. 

Alanya Belediye Meclis Üyesi Erol Fazlıoğlu: Sayın Bakanım Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinemizin Ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin: Ülkemizin ve Alanya'mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede de görevine devam edecek. Rabbim utandırmasın.

Ak Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık: Antalyamızın gururu, Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede de Dışişleri Bakanı olarak görevine devam ediyor. Hayırlı Olsun.

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık: Alanyamızın gururu; Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede tekrar Dışişleri Bakanı olarak görevlendirildi. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

AGC Başkanı Mehmet Ali Dim: Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu yerini korudu. Çok şükür.

Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz: Saygıdeğer büyüğüm Dışişleri Bakanım Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu tebrik eder, yeni kabinede de başarılı çalışmalarının devamını dilerim. 

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Yılmaz İçmen: Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı, Alanyamızın gururu Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeniden Bakanlar kurulunda. Hayırlı uğurlu olsun. 

AK Parti ÜniAk Alanya Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Serin: Alanyamızın gururu; Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeniden Bakanlar kurulunda. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Alanya Ak Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Cem Yıldırım: Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı, Alanyamızın gururu Sayın Mevlüt Çavuşoğlu  yeniden Bakanlar kurulunda. Hayırlı uğurlu olsun. 

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Alper Kiriş: Alanyamızın gururu Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede Dışişleri Bakanı olarak görevine devam ediyor. Allah yar ve yardımcısı olsun. 

Ak Parti Alanya ÜniAK AR-GE Başkanı Yeşim Yıldız: Alanyamızıngururu  Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede tekrar görevlendirildi. Hayırlı olsun, gençlik her daim yanınızda.

Ak Parti Alanya ÜniAK Halkla İlişkiler Başkanı Şevval Demir: Avrupa'ya ve Dünya'ya karşı güçlü duruşu ve cesareti ile gurur kaynağımız olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, rabbim muvaffak etsin.

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Kara: Sayın bakanımızı yürekten tebrik ederim. Allah iyi insanların her zaman yardımcısıdır.

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Fatih Kalkan: Alanyamızın gururu Sayın Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede tekrar Dışişleri Bakanı olarak görevlendirildi. Allah yar ve yardımcısı olsun. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 18:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83