Alanya'da Türkeş için sergi açıldı

MHP Kurucu Lider Alparslan Türkeş'in fotoğraflarının bulunduğu sergi Hacet Meydanında açıldı.

Alanya'da Türkeş için sergi açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Lideri Alparslan Türkeş vefatının 21. yılında çeşitli etkinliklerle ülke genelinde anılmaya devam ediyor. Alanya'da MHP İlçe Teşkilatı ve Alanya Ülkü Ocakları'nın birlikte organize ettiği program kapsamında Hacet Mahallesinde bulunan meydanan 'Başbuğ Alparslan Türkeş Resim Sergisi' açıldı. 

AÇILIŞA KİMLER KATILDI?

Bugün gerçekleştirilen açılışa MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun yanı sıra, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tuna, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ile çok sayıda vatandaş ve parti üyesi katıldı.

TÜRKDOĞAN KONUŞMA YAPTI

Açılışta davetlilere bir konuşma yapan MHP Alanya İlçe başkanı Türkdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyetine hizmet yolunda bir ömür geçiren, büyük devlet adamı, Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu, ilk genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i aramızdan ayrılışının 21. seneyi devriyesinde rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum.
Türk olmaktan onur duyan, bu onuru hayat felsefesi yapmış bir lideri anmak, yürüdüğü yolda yürümek, koyduğu ilkelere sahip çıkmak, hedeflerine ulaşmak adına mücadele etmek bizler için şereftir.Ömrü boyunca Türk milletinden yana tavır koyan, binlerce yıllık Türk tarihinin değerlerine sahip çıkan, geçmişten, geleceğe köprü görevi görecek bir hareketi kuran Başbuğumuz Alparslan Türkeş’tir.Türkiye Cumhuriyetinin bugününe baktığımızda, Türk milletinin feryadına kulak verdiğimizde, Başbuğumuzun yıllar önce gördüğü tehlikelerin varolduğunu görüyoruz.Başbuğumuz Alparslan Türkeş gördüğü bu tehiliklerin tespiti ile yetinmemiş, çözümü de ifade etmiştir. Çözüm, Türk milletinin özüne dönmesi, yabancı hayranlığını bırakması, bayrağına sahip çıkması, fitneye, fesata geçit vermemesi,  milli değerlerine sıkı sıkıya sarılmasıdır.Rahmetli Başbuğumuz, ömrü boyunca, hem biz Türk milliyetçilerine, hem de bütün insanlığa örnek olacak kadar büyük bir şahsiyet sergilemiş; çilenin, sabrın, azim ve kararlılığın abidesi olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e ve bugün aramızda olmayan tüm dava arkadaşlarımıza ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

İKİ GÜN AÇIK KALACAK

Açılış dualarla yapılırken daha sonra katılımcılar fotoğraf sergisini gezdiler. İki gün boyunca açık kalacak olan sergide Türkeş'in bir çok önemli fotoğrafı bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83