Alanya'da yasaklardan etkilenen miniklerin yüzünü Ak Gençlik güldürdü

Alanya'da yasaklardan etkilenen miniklerin yüzünü Ak Gençlik güldürdü
Ak Parti Alanya Gençlik Kolları, pandemi yasakları kapsamında belirlenen saatlerde dışarı çıkabilen 20 yaş altı gençlerin yaptıkları jestle yüzünü güldürdü.

20 yaş altı bireylerin izin saatlerinde vakit geçirmek için geldikleri parklarda ve evlerinde onlarla buluşan AK Parti Alanya Gençlik Kolları, maske mesafe ve hijyen kurallarına uyarak minik dostlarımıza bu dönemde gösterdikleri sabır ve özveriye teşekkür etmek amacıyla boyama kitapları ve boya kalemleri hediye ettiler. Ebeveynleri de göz ardı etmeyen AK Parti Gençlik Kolları daha sağlıklı günlerde buluşmayı dileyerek onlara da maske ve kolonya hediye ettiler.


YENİACUN,”GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTEDİK”

Çocukların bu dönemde sokağa çıkma yasaklarından çok etkilediği için bu minik jeste bulunduklarını dile getiren AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun,” Tüm Türkiye’de olduğu gibi Alanya’da belirli saatler aralığında sokağa çıkabilen 20 yaş altındaki kardeşlerimizi mutlu etmek ve onların yanında olduğumuzu göstermek adına böyle bir etkinlik yaptık. Onlara yaptığımız bu minik jestten dolayı, onların bizi sıcak karşılamaları bizi de oldukça mutlu etti” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 22:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83