Alanya'dan Bakan Çavuşoğlu'na çağrı yaptılar

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, " Hemşerimiz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ön ayak olarak, başımıza bela Amerikan üslerini kapattıran bakan olarak hizmetlerini taçlandıracak hamle yapmasını bekliyoruz." dedi.

Alanya'dan Bakan Çavuşoğlu'na çağrı yaptılar
Geçtiğimiz hafta Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sınırın Irak tarafından sızma girişimi yapan PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 8 askerimiz ve Şırnak'ın Silopi ilçesinde görev yaparken yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 19 aydır Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi gören askerimzin vefatı üzerine Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu bir açıklama yaptı.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Askerlerimizi şehit eden Amerikan silahlarıdır. ABD'nin bölücü terör örgütüne verdiği 3 bin 500 TIR silah Türkiye'ye karşı kullanılmaktadır” dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle;

Hakkari Şemdinli'deki terör saldırısında altısı asker, ikisi güvenlik korucusu olmak üzere 8 şehit verdik. Ayrıca Şırnak'ın Silopi ilçesinde görev yaparken yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 19 aydır Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi gören askerimzi şehit verdik. Milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı diliyoruz.

Mehmetçiğimize sıkılan kurşunlar Amerikan silahlarından çıkmaktadır. ABD'nin bölücü terör örgütüne verdiği 3 bin 500 TIR silah Türkiye'ye karşı kullanılmaktadır.Son saldırıda kullanılan silahlar (AT-4) Roketatarları ile şehit edilmiştir. Bu silahlar son günlerde ABD tarafından terör örgütü PYD’ye verilen silahlardır. Hükümetimize buradan soruyoruz. PKK, PYD, FETÖ Terör örgütlerinin destekçisi ve patronu ABD nin Adana-İnçirlik, Diyarbakır, Batman üslerini ne zaman kapatacaksınız. Daha neyi bekliyorsunuz. Hemşerimiz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ön ayak olarak, başımıza bela Amerikan üslerini kapattıran bakan olarak hizmetlerini taçlandıracak hamle yapmasını bekliyoruz.

Bu son yapılanlar PKK nın yok olup giderken yaptığı son çırpınışlardır. Hiçbir alçak saldırı ABD'nin "kara gücüm" dediği PKK'nın yenilgisini gizleyemez. PKK yenilmiştir ve yakında beyaz bayrak çekecektir. Mehmetçiğimiz, polisimiz ve güvenlik korucularımız PKK'yı yurt içinde hendeklere gömmüştür.  Fırat Kalkanı ve İdlib Harekâtlarıyla da ABD'nin sözde Kürt koridorunu delik deşik etmiştir.

Türkiye, Irak, İran ve Suriye'nin teröre karşı işbirliği, dünyanın kaderini değiştirmektedir. ABD bölgede kaybetmiştir. Bölgemizdeki bütün bölücü unsurlar da ABD'nin bozgununu paylaşacaktır.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83