'Alanya eğitimde çağ atlayacak'

'Alanya eğitimde çağ atlayacak'
"Alanya 2019-2020 yılında eğitimde çağ atlayacak" diyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yeni eğitim öğrenim sezonu başlamadan önce Alanya'daki eğitim kurumları ile ilgili bilgiler verdi.
2019-2020 eğitim öğretim dönemi 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve binlerce öğrenci için zil sesi çalacak.
Yeni başlayacak dönem öncesi AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya'daki eğitim kurumları ile ilgili bilgiler aktararak, "Alanya yeni eğitim öğretim döneminde çağ atlayacak. Yeni açılan modern ve çağa uygun eğitim kurumlarımız ile öğrenci ve öğretmenlerimize rahat ve konforlu bir ortam sağlıyoruz. Hükümetimizin en önem verdiği konuların başında gelen eğitimde Alanya'ya birçok yeni yatırım yapıldı." dedi.

“Alanya'ya birçok yeni okul yapıldı”

Alanya'da yeni açılan eğitim kurumları hakkında bilgiler veren Başkan Toklu, "35 bin kişilik nüfusu olan Mahmutlar Mahallemizin büyük bir kısmına mevcut okullarla birlikte hizmet verecek olan Mahmutlar Ortaokulu ve Kargıcak Mahallesi ile birlikte Mahmutlar Ören mevkiinin tamamına hitap edecek olan Kargıcak Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete açılıyor. Ayrıca Demirtaş Mahallemizde Alanya’nın doğusunda bulunan tüm yerleşim yerlerinin İmam Hatip eğitimi almak isteyen öğrencilerine yatılı olarak hizmet verecek olan Demirtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu çağın eğitim öğretim sistemine uygun bir şekilde 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmet verecektir.” dedi.

"Yatırımlar için teşekkür ederiz"

Alanya'da eğitime yeni bir soluk getirdiklerini belirten Başkan Toklu, emeği geçen isimlere de teşekkür etti. Toklu, "Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, Antalya Milletvekillerimize ve emeği geçen, yardımda bulunan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Başkan Toklu son olarak, “Tüm eğitim neferlerine, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2019, 16:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83