Alanya İyi Gençlik Anıtkabir'de

Alanya İyi Gençlik Anıtkabir'de
Cumhuriyet İçin Gençlik Buluşmasın’da binlerce genç Anıtkabir’de bir araya gelerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve kurmuş olduğu Cumhuriyete olan bağlılıklarını gösterdiler.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen büyük buluşmada Türkiyenin tüm illerinden gelen il ve ilçe teşkilatlanmalarına üye binlerce gençlik kolları mensubu ve İYİ Parti Gençlik Kolları Alanya İlçe Başkanlığı üyeleri Ankara Anıtpark’ta bir araya geldikten sonra harekete geçerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Murat Yaprak ile beraber Anıtkabir’de mozoleye çelenk sundular. Anıtkabir ziyaretinin ardından gençlik kolları üyeleri ve parti liderleri Ankara 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Cumhuriyet İçin Gençlik Buluşması’nda yeninden bir araya geldiler. Alanya Teşkilatlanması üyeleri ve Yönetim Kurulu ile beraber Ankara’da bulunan İlçe Başkanı Ümit Sönmez “Teşkilatımız ile beraber Alanya’mızı burada temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bizler gençleriz, Ulu Önderimiz Cumhuriyeti bizlere emanet etti, bizler de sahip çıkacağız. Liderimiz Meral Akşener’in de dediği gibi biat etmeyecek, göklerdeki yıldızları isteyecek ve güneşin yeniden doğuşuna şahitlik edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılımları ile gerçekleşen buluşma Ankara Büyükşehir Belediyesinin 29 Ekim kutlama programlarına katılım ile devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 08:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83