Alanya İyi Parti kongreye gidiyor

Alanya İyi Parti kongreye gidiyor
İYİ Parti Alanya Kongre tarihini bekliyor. Gündoğmuş, Demre, Akseki ve Korkuteli’nde genel kurullar bitti, sırada Alanya İlçe Teşkilatı var ancak, tarihi henüz kesin değil.
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, partisinde başlayan kongre sürecine işaret ederek, "İYİ Parti Antalya olarak,Gündoğmuş’dan başlamak kaydıyla Demre, Akseki ve Korkuteli ilçelerimizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bunlar sırasıyla devam edecektir. Büyük ilçeler en son olacak takdir edersiniz ki. Alanya için tarih netleşmedi. Gelecek talimatlar doğrultusunda bizim de görüşlerimiz alınarak tespit edilecektir. Şu anda üye kaydına devam ediyoruz. Benim adaylığımla ilgili durum tabii ki arkadaşlarım görüşleri doğrultusunda netleşecek bundan gerçekten emin olabilirsiniz, çünkü ekip ruhuyla çalışmayı biz hep hedef edindik. Ekibe güvenirsek, ekiple birlikte ortak akılla çalışırsak çok daha güçlü olacağımıza inandığımız için, çalışma arkadaşlarımızın görüşleri doğrultusunda aday olup olmayacağımıza karar vereceğim" dedi.

HEDEFLERİ 3 BİN

Şu anki hedeflenen üye sayısına ulaşmak için çalıştıklarını kaydeden Apaydın, "Şu anki hedefimiz hedeflediğimiz üye sayısına ulaşmak. Şu anda 2000’e yakın üyemiz var biz 3600, 3000'i hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

ÇALIŞTAYDAN BİLGİ AKTARDI

Hafta sonu Antalya’da gerçekleştirilen ‘Güçlü Türkiye, Türkiye’nin turizmindeki Çalıştayı’ programına katılan Apaydın, "Hafta sonu sizin de söylediğiniz gibi Antalya’da gerçekleştirilen Güçlü Türkiye, Türkiye’nin turizmindeki çalıştayına katılım sağlandı. Yönetim kurulu üyelerimizle, meclis üyelerimizle orada, Genel başkan yardımcımızı ve eski turizim Bakanımızı ve TUROFED eski başkanını dinleme fırsatımız oldu. Kendisi bize aydınlatıcı bilgiler verdi ve çok yararlı oldu. iyi Parti ülkemizin daha iyi yönetilmesi, refah düzeyinin yükselmesi ve Türkiye’nin sorunları odaklı çalışan bir parti. Politikaları yürüten bir parti. O yüzden günümüzde en büyük sorunumuz ülkemizin doğru yönetilmemesi olduğu için bu konuda bilgilendirme içeriğinde çalıştay düzenlendi. Bugün Türkiye turizim politikalarını gerektiği gibi uygulanmış olsa, gerçekten turizim de, inşaata yapılan, otele yapılan yatırımın yanında eğitime de yatırım yapılsa ve gelir düzeyi yükseltilme potansiyeli olduğu kadar kullanılabilse, dış ticaretin borçlarını neredeyse kapatabilecek kadar turizimden gelir elde edilebilir. Bunları öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü turizim de yatırım denince aklımıza otel yapmak, inşaat yapmak geliyor. Yan unsurlara yapılacak yatırımlara ve çalışmalara turizim seviyesinin çok daha yüksek yerlere çıkabileceğini öğrenmiş oldum. İYİ Parti ülkemizin geleceği için çalıştaylar düzenliyor. Önümüzdeki hafta Adana’da tarımla ilgili bir çalıştay olacak, biz çok yararlı ve iyi bir çalışma olduğunu düşünüyoruz" sözleri ile çalıştaydan bilgiler verdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 06:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83