Alanya MHP iftarda bir araya geldi

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, 11 Ayın Sultanı Ramazan'da Alanyalıları iftarda bir araya getirdi. Cuma Pazarı'nda bulunan parti binası önünde dün akşam gerçekleşen programa yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Alanya MHP iftarda bir araya geldi
İftar programına Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanısıra, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, MHP Antalya milletvekili adayları, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, partililer ve vatandaşlar katıldı. İftardan sonra bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. 

'BU İTTİFAK KENDİLİĞİNDEN OLUŞTU' 

14 gün sonra gerçekleştirilecek 24 Haziran genel seçimleri için hep beraber sandık başına gidileceğini dile getiren Türkdoğan, "Bizler de MHP olarak genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ülkemizin, milletimizin bekası için liderimiz tarafından yol başçılığı yapılmış, oluşturulmuş olan Cumhur İttifakı'na hepinizden destek bekliyoruz. Millet aklı, cumhur ittifakı diyoruz. Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz’da yaşanan bir ihanet ve darbe girişimiyle karşı karşıya kalmıştık. Bölücü FETÖ mensupları bu milletin vergileriyle alınmış uçaklarıyla, helikopterleriyle, tanklarıyla, toplarıyla, silahlarıyla bu millete silahlarını doğrulttular. Bu milletin evlatlarına kurşun attılar. Bu ihanet girişimi neticesinde 251 şehit, binlerce gazi ile bu darbe girişimi milletimizin feraseti, Liderimiz Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşu ile atlatılmıştı. Dolayısıyla da Cumhur İttifakı bu ihanet gecesinde doğal mecrasında kendiliğinden oluşmuş bir ittifaktır. Dolayısıyla da ülkenin, milletin bekası, dirliği için 1071’de Sultan Alparslan tarafından Anadolu’nun fethedilmesinden itibaren yine 1453’te İstanbul’u Fatih Sultan Mehmet’in fethetmesi, yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği Çanakkale, Kurtuluş Savaşı mücadelesinin intikamını almak isteyen bölücü hainler işte bu 15 Temmuz girişimini başlatmışlardı. Bunların hepsinin hesabı 15 Temmuz gecesi soruldu, fakat dış güçler hala Türkiye üzerindeki emellerinden vazgeçmiş değil. Her gün yeni bir senaryoyu deniyorlar. Bundan dolayı, 'Su uyur, Türk uyumaz' atasözümüzde olduğu gibi hepimizin uyanık olması lazım. Bu yüzden hepinizin Cumhur İttifakı'na ve MHP’ye desteklerini bekliyorum" dedi. 

'TÜRK MİLLETİ KİMSEYE BASTON OLMAZ' 

Yücel davete katılanlara teşekkürleriini iletirken, MHP Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Yıldız ise, "Bize 'Siz neden Cumhur İttifakına destek veriyorsunuz?' diye soruyorlar. Biz tek bayrak, tek devlet, tek dil diyen insanlar için Cumhur İttifakı diyoruz. PKK terörünün, 'Son terörist yok edilinceye kadar mücadele eden, bunu da herkes görecek' diyen liderleri için Cumhur İttifakı diyoruz. 'Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliği sınırlarında başlamaz. Sınır dışında başlar’ diyen Bahçeli ve Erdoğan için Cumhur İttifakı diyoruz. Afrin’de, Zeytin Dalı Harekatı’nda Kuzey Irak’ta, Kandil’de ve askerlerimizin, polislerimizin mücadele ettiği, son terörist bitene kadar da sürecek olan terör uygulamalarından dolayı Bahçeli ve Erdoğan diyoruz. İnşallah bu birliktelikle Zeytin Dalı Harekatı’nda 5 bin telefat veren PKK’nın sonunu Kandil’de Türk bayrağı dikerek hep beraber sağlayacağız. Biz bunun için Cumhur İttifakı diyoruz. Teröristleri koruyan, 'Zeytin Dalı Harekatı'na gerek yok' diyen, 'Afrin’e girmeyelim, orada Türk askeri şehit verir' diyenlere inat Cumhur İttifakı diyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’nda, Kandil’de operasyonlarımızı yapan askerlerimizin, başındaki generalimizin 'Apoletlerini sökeceğiz' diyenlere karşı Cumhur İttifakı diyoruz. 'TRT'yi satacağız, TİKA’yı kapatacağız' diyenlere, terörizmi lanetleyemeyenlere karşı Cumhur İttifakı demeye devam edeceğiz. Zulme karşı Suriye’de 1 milyon insanı kaybeden, ülkemize sığınan Suriyelileri, Türkiye’den kovmak isteyenlere, 'Ülkemizde ne işi var' diyenlere karşı Cumhur İttifakı diyoruz. Türk milleti bugüne kadar zorda olan, kendi yönetimleri tarafından zulme uğrayan hiçbir milleti dışarda bırakmamıştır. Bundan sonra da bırakmayacaktır. Bundan utananlar, bunu kabul etmeyenler Allah’ın, Türk milletinin karşısında da 24 Haziran’da inşallah mahcup olacaklar. Hepiniz bu süreci izliyorsunuz. Yüzleri kızarmadan, hiçbir haya duygusu içine girmeden MHP’ye, Bahçeli’ye ve Türk milliyetçilerine saldırıyorlar. 'Baston oluyorsunuz' diyorlar. Türk milliyetçileri bundan önce kimseye baston olmadılar. Bundan sonra da kimseye baston olmazlar. Bastonluk yakışsa yakışsa bunu söyleyenlere yakışır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2018, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83