Alanya'nın Mevlüt Çavuşoğlu sevinci

Ak Parti'nin Alanyalı Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun bir kez daha Dışişleri Bakanı olması Alanya'da büyük sevince yol açtı.

Alanya'nın Mevlüt Çavuşoğlu sevinci
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 4 dönemdir milletvekili seçilen Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu bir kez daha Alanya'yı gururlandırdı. Daha önce sürdürmüş olduğu Dışişleri Bakanlığı görevine dün yapılan açıklama ile yeniden getirilen Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'yı da sevince boğdu.
İşte Alanya'dan Mevlüt Çavuşoğlu tepkileri:

YÜCEL'DEN 3 İSME TEBRİK 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklanan kabine sonrası, "Ülkemiz için milat olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ve yeni kabinenin vatanımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki yeni kabinede tekrar yer alan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim." açıklamasını yaptı.

ŞAHİN BAŞARILAR DİLEDİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ise şu sözleri kullandı:

"Antalya Milletvekilliğiyle başladığı siyasi yaşamında sırasıyla AKPM Başkanlığı ve AB Bakanlığı yapan Alanya’mızın Gururu Mevlüt Çavuşoğlu bir kez daha Dışişleri Bakanlığı görevine getirildi. Başta Sayın Bakanımızı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Bakanımızı ve yeni kabinemizi tebrik eder, çıktıkları bu kutsal yolculukta başarılar dilerim."

'BU GURUR HEPİMİZİN'

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise Çavuşoğlu'nun gururumuz olduğunu belirterek, "Alanyamızın yetiştirdiği en büyük siyasetcilerden, Alanya için yer ve zaman farketmeksizin çalışan, Alanyamız ve Antalyamızın gururu Sn. Mevlüt Çavuşoğlu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan teveccühü ile tekrar Dışişleri Bakanı olarak seçilmiştir. Bu gurur hepimizin Alanyam, yapacak çok işimiz var"

'SON DERECE MUTLU OLDUK'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'da Cumhur İttifakı'na vurgu yaparak, "Dış Politikadaki milli duruşu ile takdir ettiğimiz, Alanyamızın gururu Kıymetli Ağabeyim Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişte oluşturulan ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde yeniden Dışişleri Bakanlığına getirilmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oluşturduğu yeni Bakanlar Kurulu; Büyük Türk Milletine, İslam alemine ve Alanyamıza hayırlı olsun. Bizler Mhp Alanya İlçe Teşkilatı olarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı ruhuna özde bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz."

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83