‘ALANYA SEÇMENİ BENİ ŞAŞIRTIYOR’

Antalya milletvekili Devrim Kök seçim çalışmaları kapsamında Alanya’da yaptığı açıklamada, “Alanya turizmin başkenti, Türkiye’nin vizyon kenti, Avrupa ile iç içe olan bir merkez. Bun rağmen siyasi tercihi bu anlattıklarımın tam tersi yönde olmuştur. Bu ilginçtir” dedi.

‘ALANYA SEÇMENİ BENİ ŞAŞIRTIYOR’
CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök 1 Kasım seçimi öncesi seçim çalışmalarını Alanya’da sürdürüyor. Bugün Alanya’ya gelen Devrim Kök iki gün boyunca Alanya’daki seçmenlerle buluşacak.
 
‘GEREKSİZ BİR SEÇİM DÖNEMİ’

İlk olarak CHP Alanya İlçe Binası’na gelen Devrim Kök seçim çalışmalarını değerlendirdi. Gereksiz bir seçim sürecinde olduğumuzu belirten Kök, “7 Haziran’da milletin iradesi tecelli etmişti. Maalesef malum kişi milletin iradesinin tecellisini kabul etmedi. Çünkü istediği gibi bir sonuç çıkmadı. Hal bu ki Cumhuriyet tarihi için çok önemli bir dönemdi ki beklide misak-i milli sınırları içersinde yaşayan her kesimin bu kadar yoğun bir şekilde mecliste temsil edildiği bir dönemdi. Toplumsal uzlaşmaya ve barışa çok ciddi katkı yapacak bir meclis aritmetiği vardı. Maalesef Sayın Cumhurbaşkanı hükümet kurulmasının engel oldu. Bizim bütün uzlaşma çabamıza rağmen hükümet kurulamadı” dedi.


‘CHP ANTALYA’DA BİRİNCİ’

CHP olarak Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar tüm bölgedeki vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirten Kök, “Amacımız Antalya’da birinci parti olarak milletvekili sayımızı arttırmak. Yapılan anketlerde de CHP’nin Antalya’da birinci parti olduğunu görüyoruz. Bu çalışma kapsamında bugün de Alanya’dayız. Seçim komitemizin bize verdiği görevler doğrultusunda çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

‘ALANYA’DA ŞEHİR MERKEZİNDE İYİYİZ’

Alanya’nın CHP için çok önemli olduğunu belirten Kök, Antalya merkezden sonra en fazla seçmenin olduğu bölgenin Alanya olduğunu söyledi. Kök, “Kent kültürünün hâkim olduğu bir yer. Türkiye’nin dört bir yanından tercih edilen çok özel bir bölgedir. Alanya’da bu dönem hedefimiz oylarımızı arttırmak. 7 Haziran’da ciddi mücadele vermemize rağmen hem Alanya’da hem Antalya’da hem de Türkiye’de istediğimiz sonucu alamadık. Şimdi daha iddialıyız. Daha umutluyuz. Sokaklarda dolaştığımızda insanların tepkisin ölçtüğümüzde özellikle 7 Haziran sonrası AK Parti’ye olan sempatinin hızla azaldığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘KIRSALA YÖNELECEĞİZ’

Alanya’da ilçe örgütü ile ciddi bir çalışma dönemine girdiklerini belirten Kök, 7 Haziran’daki sonuçların analizini yaptıklarını belirtti. Bu bölgelerde ki çalışmalara yoğunluk verdiklerini belirten Kök, “Alanya’da kent merkezinde iyiyiz. Biz beldelerde ve kırsalda kendimizi ifade edebilmek adına sıkıntılar yaşıyoruz. Kırsala gideceğiz kırsalda çalışmalar yapacağız. Her gün Alanya’da bir milletvekili adayımız mutlaka bulunacak. Alanya’daki eksiklerimizi gidereceğimizi düşünüyorum” dedi.

‘ALANYA’DA SOSYAL DEMOKRAT PARTİ BİRİNCİ OLMALI’

Alanya’daki seçmenlerin kendisini şaşırttığını belirten Kök, “Alanya turizmin başkenti, Türkiye’nin vizyon kenti, Avrupa ile iç içe olan bir merkez. Bun rağmen siyasi tercihi bu anlattıklarımın tam tersi yönde olmuştur. Bu ilginçtir. Alanya’da sosyal demokrat bir partinin her dönem birinci parti olması lazımdı. Bunda tabi ki Alanyalıları suçlamıyoruz elbette bizim de eksikliklerimiz var. Bu eksikleri giderip Alanya’daki o kent dokusuna uygun, mahalle baskısı olmayan bir ortam yaratarak CHP’yi birinci parti yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83