Alanya siyaseti Şahin'in yemeğinde buluştu

Alanya'da Siyasetçi olan Ali Şahin siyasete atılmasının ve Konaklı Beldesi Kurucu Belediye Başkan adayı olmasının yıldönümlerine denk gelen 2 Mayıs'ta Alanya'nın siyasetçilerini biraraya getiren bri yemek düzenledi.

Alanya siyaseti Şahin'in yemeğinde buluştu
Konaklı Mahallesinde Green Garden Restaurantta Ali Şahin tarafından düzenlenen yemeğe, MHP Antalya Eski  Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya eski belediye başkanlarından Hasan Sipahioğlu, Mustafa Bekar, Kerim Aydoğan, Velittin Taşkıran, Şevket Akış, Tevfik Darı, Mehmet Şenli, Gökhan Siphaioğlu, Hakan Gök, Fevzi Alaettinoğlu, katıldılar. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ise Antalya'da olması nedeniyle yemeğe katılamadı.


Yemekte bir konuşma yapan Ali ŞAhin, 2 Mayıs tarihinin hayatında çok büyük bir önemi olduğunu ifade etti. Şahin, bundan  45 yıl önce 2 Mayıs 1972 yılında Alanya'da siyasete girerek siyasi yönetici olduğunu ve yine bu tarihten 20 yıl sonrada 2 Mayıs 1992 yılında da Konaklı Beldesi kurucu belediye başkan adayı olduğunu belirtti. 

Bu vesile ile kendisi için önemli olan bu durumu Alanya'nın önde gelen siyasileri ile paylaşmak için böyle bir yemek organize ettiğini söyledi. Şahin konuşmasında "Burada bulunan siyasilerden tek ricam Alanya'nın yararına olacak her türlü durumda, projede veya çalışmada birlik ve beraberlik içinde olun." dedi. Alanya'daki siyasilerin bu şekilde davranmalarının halkın yararına olacağının altını çizen Şahin, yemeğe katılanlara teşekkür etti.


Şahin'in düzenlediği yemeğin hoş sohbet ve samimi bir havada geçmesi tüm katılımcıları memnun etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 15:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83