Alanya siyasetinin battı çıktı tepkisi!

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan sular altında kalan battı çıktıya tepki gösterdiler.

Alanya siyasetinin battı çıktı tepkisi!
Alanya'da dün gece şiddetli yağan yağmur nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu Telekom Kavaşağı'ndaki battı çıktı sular altına kalmıştı. Su basan alt geçitte iki araç tamamen sular altında kaldı, aracı sular altında kalan otomobil sürücüsü canını yüzerek kurtardı. 

"MERAK ETMEYİN BU DA UNUTULUR"

Konuya ilişkin ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'tan geldi. Bu konuda uyarıda bulunduklarını ama kimsenin dinlemediğini belirten Takavut, "Yanlış yapılan işleri eleştirince, yani vatandaşın menfaatini koruyunca yatırımlara karşısınız diyorlar. Bu CHP zihniyeti diyorlar. Burası içinde uyarılarımız dikkate alınmadı ve bedelini halkımız ödüyor. Bu projeyi yapan ve uygulayanlar hakkında ne yapılacak, kamuoyu bilgilendirilmeli. Aksu'da unutulan tranvay hattı ve Serik'de trafiğe açıldıktan sonra çöken köprü unutuldu. Merak etmeyin buda unutulur. Önümüz kış, önlem alınmalı ve vatandaşlar bilgilendirilmeli." diye konuştu.

TÜRKDOĞAN OLAY YERİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan olanları duyunca dün gece soluğu Telekom Kavşağı'nda aldı. Olay yerine giden ve durumu yerinde inceleyen Türkdoğan, "Alanyamızın Battı çıktısını yerinde inceledik. Batıp çıkamayan araçların köprünün altında kaldığını görmek bizleri son derece üzdü. Can kaybı olmaması ise tek tesellimiz oldu. İhmali ve kusuru olan her kim veya hangi kurumlarsa; projelendiren, uygulayan müteahhit firma vs. derhal Alanya halkından özür dileyip, hatalarını telafi etmeye davet ediyoruz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83