Alanya Türk Ocağı Gençlik Kollarında görev değişimi

Alanya Türk Ocağı Gençlik Kolların'da görev değişimi yapıldı. Oğuzhan Çelik, başkanlık görevini Alper Göksu'ya devretti.

Alanya Türk Ocağı Gençlik Kollarında görev değişimi
 
Türk Ocakları Alanya Şube Gençlik Kolları’nda görev değişikliği yapıldı. Alanya Türk Ocağı Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Oğuzhan Çelik yaptığı açıklamada “Türk Ocakları, Türk’ün Asırlık Çınar’ında 4 yılı aşkın süredir yürüttüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı’nı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yaptığım Alper Göksu kardeşime devrediyorum. Alper kardeşimin başkanlığında oluşturulan yeni yönetim bu Ulu Çınar’ın çatısı altında etkili ve ses getirecek faaliyetler yapacaklarına inancım sonsuzdur. Buradan yeni yönetimde görev alan kardeşlerimi sizlerin huzurunda tebrik ediyor başarılar diliyorum. 190 Tıbbiyeli ile başlanılan bu yolda binlerce Türk Ocaklı görmenin ve Modern Cumhuriyetin fikri temellerinin atıldığı bu aziz kurumun Alanya’da güçlü bir şekilde tütüyor olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Sözlerimi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözleri ile bitirmek istiyorum. Türk Ocağı, Türk’ün has ocağı, varlık ve birlik ocağı,yüksek alevlerle tütsün, muhitine nurlar saçsın; yaşasın ve yaşatsın. Türk Ocağı, Türklük güneşinin ocağıdır. Asırlarca bunu söndürmek için çalıştılar. Bu ocak hepimizi aydınlattı.”
Göreve yeni getirilen Gençlik Kolları Başkanımız Mali Müşavir Alper GÖKSU yaptığı açıklamada “Alanya Türk Ocağı Gençlik Kollarında geçtiğimiz zaman dilimleri içerisinde yetişen gençlerimiz bugün Türkiye'nin sayılı üniversitelerinde eğitim eğitim görmekte sayılı kurumlarında çalışmalar yapmaktadır Allah’ın izni gençlerimizin de üstün gayretleri ile geleceğin Türk Milliyetçisi aydınları bürokratları ve siyasetçileri de bu Çınar’ın gölgesinde yetişecek ve bizlerle daha nice faaliyetler yapacaklardır. Türk’ün Asırlık Çınar’ı Alanya Şubesi olarak Turan Coğrafya’sından gelen kardeşlerimle ve yeni yönetimimizle ses getirecek faaliyetlerimize yenilerini ekleyeceğimize canı gönülden inanıyorum. 4 sene boyunca Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Oğuzhan kardeşime emekleri ve katkıları için teşekkür ederiz. Türk’ün has ocağı Türk Ocakları var olsun.” dedi.

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu

Başkan:Alper GÖKSU
Koordinatör:Hüseyin ÇELİK
Koordinatör Yrd:Adem BOYUNSUZ 
Koordinatör Yrd:Ayşe ZEYBEK 
AR-GE Sorumlusu:Damla YILDIRIM




Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83