Alanya'ya 'hayır' masası açıyorlar

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili olarak “Hayır” bilgilendirme masası açacak.

Alanya'ya 'hayır' masası açıyorlar
Halkı Anayasa değişikliğinin getireceği olumsuzluklar hakkında bilgilendireceklerini bildiren Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “27 Mart Pazartesi günü saat 14:30’da Atatürk Anıtı karşısında (Akbank önü) kitlesel basın açıklamasıyla 'hayır' bilgilendirme masamızı açıyoruz. 16 Nisan'a kadar hergün 15.00 ve 20.00 arasında halkımıza gerçekleri anlatacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

"YAPILMAK İSTENEN NEDİR?"

İlçe Başkanı Kurtoğlu’nun neden masa açtıklarına ilişkin açıklamasına şu sözlerle devam ett:

"Türkiye, İstiklâl Savaşı'ndan sonra en zorlu koşulların içindedir. Çetin mücadeleler, büyük güçlerle başarılır. Bugün öncelikli görev, devletin ve milletin topyekun birliğini sağlamaktır. Oysa anayasa değişikliği dayatması milleti kamplara ayırıyor. Yapılmak istenen nedir? Hayır çıkınca, Türkiye birleşecek ve emperyalistlerin sesi soluğu kesilecektir. Huzursuzluğa ve ekonomik çıkmaza hayır! Teröre karşı mücadele devletin ve milletin birliğiyle çözülür. Ekonomik bunalım yine devletin ve milletin birliğiyle aşılır. Oysa Başkanlık Sistemi, milleti birleştirmiyor. Bu nedenle başkanlık sistemi, huzur getirmez. Başkanlık sistemi, geçim derdimize çözüm getirmez. Yetkisiz meclise hayır! Başkanlık sisteminde meclisin görev ve yetkileri biçiliyor. Büyük Türk Milleti, meclisine sahip çık. Güçsüz hükümete hayır! Meclise sırtını dönen hükümet millete de sırtını döner. Güçsüz cumhurbaşkanına hayır! 

Tuzağa düşme hayırda birleş. Başkanlık Sistemi Türkiye’nin önünde tuzaktır. AK Parti'de O Türkiye’nin içindedir. Anayasa değişikliği iki yıl sonra yürürlüğe girecek. Bu iki yılda yetki kimde, meşru olan kimdir tartışmalarının alemi var mı? Türkiye 2019'a kadar bir kararsızlık ve kargaşalık dönemine sokuluyor. Peki Türkiye’nin kargaşalığa tahammülü var mı?"

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83