'Alanya'ya sorunları dinlemeye geldik'

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek Alanya’ya gelerek ilçe teşkilatını ziyaret etti. Zeybek Alanya’nın sorunlarını dinlemek ve çözmek için Alanya’ya geldiğini belirtti.

'Alanya'ya sorunları dinlemeye geldik'
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Rafet Zeybek bugün Alanya’ya geldi. Sabah saatlerinde Alanya’ya gelen Zeybek’in ilk durağı CHP Alanya İlçe Teşkilatı oldu. Zeybek’i teşkilatta İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi ile Alanya Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ağırladı.

KISA BİR DÖNEMDE 4 VEKİL ALANYA’YA GELECEK

Birçok CHP’linin de katıldığı programda ilk sözü CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ aldı. Karadağ eskiden Alanya’ya milletvekillerinin seçimden seçime geldiğini belirterek, “Partimizin hizmetkârlarından Sayın Rafet Zeybek bugün Alanya’ya geldi. Vekilimiz çok değerli vaktini ayırarak Alanya’mızı ziyaret etti. Gördüğünüz gibi bu kısa dönem içerisinde iki vekilimiz Alanya’ya geldi, iki vekilimiz daha Alanya’yı ziyaret edecek.” dedi.

“ALANYA’YA SORUNLARI DİNLEMEYE GELDİK”

Coşkun Karadağ’ın ardından sözü CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek aldı. Zeybek ilçe yönetimi ve partililere teşekküre ederek konuşmasına başladı ve Alanya’ya vatandaşları dinlemeye, sorunları tespit etmeye ve eleştiri ve tavsiyeleri dinlemeye geldiğini söyledi.  Zeybek, “Alanya’mız için neler yapabiliriz, ne tür katkılar sunabiliriz? Hem bu konuda partililerimizin önerilerini not alacağız. Sadece kâğıda yazmakla kalmayacak bunları icraata geçireceğiz. Hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın, bütün vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Gerek büyükşehir Belediyesi olarak, gerek yerel yönetimlerin dışında Ankara’da mecliste ve bakanlıklarda halkımız için neler yapabiliriz gibi konuların tespitini yapıp çözüm noktasında hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile görüşeceğiz hem mecliste yereli aşan sorunları görüşeceğiz. Siyasi iktidarın bakanları ile de gerekirse görüşeceğiz.  Çözüm noktasında sizin desteğinize de ihtiyacımız var.” dedi. Alanya’daki sorunları en iyi burada yaşayan vatandaşların bildiğini vurgulayan Zeybek, “Sorunları takip edecek, bizi zorlayacaksınız ve bizde bu sorunları çözeceğiz. Hepsini yapamasak bile ne kadarını çözersek ne mutlu bize. Ayrıca bu ilçe örgütümüzü ziyaretin bir amacı da parti olarak biz neredeyiz ve ne yapacağız konularını konuşmaktır.

“ERKEN SEÇİM YOK”

Erken seçim olacak mı ve CHP’nin adayının kim olacağı sorusunu yanıtlayan Zeybek, Türkiye’nin erken seçime ihtiyacı olmadığını ve şu andaki şartlar devam ederse erken seçim olmayacağını söyledi. Ancak önümüzdeki süreçte seçim görünmediğini belirtti. Yerel seçimlerde ciddi bir başarı yakaladıklarını belirten Zeybek, “Yerel seçimlerdeki başarıyı genel seçimlere taşımak istiyoruz. Yerel seçimlerde başarılı olan belediye başkanlarımız ile beraber olmayı ve onlarla omuz omuza çalışmayı istiyoruz. Şu anda vatandaşlarımıza, halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bir erken seçim olursa da biz hazırız. Hiçbir zaman kaçmadık ve kaçmayız da ama şartlar şu an erken seçime uygun değil. Muharrem İnce mi aday gösterilir bir başkası bu da belli değil bu partimizin iç sorunudur. Kendisi adayım dedi ve elbette böyle bir isteği vardır ve bunu dile getirebilir.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83