Alanya'dan Çavuşoğlu'na tam destek

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Bakan Çavuşoğlu'na sahip çıktı ve arkasında olduklarını söyledi.

Alanya'dan Çavuşoğlu'na tam destek
Alman haber ajansı DPA'ya verdiği açıklamada Bakan Çavuşoğlu'nun "PKK silah bırakırsa barış süreci başlar" dediği iddia edilmişti. FOX TV'den Fatih Portakal'ın yaptığı haberde Bakan Çavuşoğlu'nun söylediği iddia edilen sözleri, Bakan Çavuşoğlu sert bir dille yalanladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Alman Haber Ajansı DPA'ya verdiği mülakattaki ifadelerinin çarpıtılması hakkında açıklamada bulundu. 

Bu haber üzerine Bakan Çavuşoğlu'na sosyal medya üzerinden pek çok kesim saldırıda bulunurken, bazı kesimler ise destek verdiler. Yalan haberin arkasında durmadıklarını ve Bakan Çavuşoğlu'nun böyle bir açıklamasının olmadığını belirten vatnadaşlar, Bakan Çavuşoğlu'na karşı yapılan karalama politikasını kınadılar.

'Karalama Haberleri Çaresizliğin Eseri'

Bakan Çavuşoğlu'na destek veren ilk isimlerden birisi de Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu oldu. Toklu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kudüs'ten Arakan'a, Suriye'den Yemen'e, ABD'den AB'ye daha müreffeh bir Türkiye için dünyanın dört bir yanında gece gündüz demeden faaliyet yürüten gururumuz, Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun teröre ve terör örgütlerinin destekçilerine karşı kararlı duruşunu ve mesajını hazmedemeyenlerin bakanımıza yönelik yaptığı karalama haberleri tamamen çaresizliğin eseridir." ifadelerini kullandı.

'Karanlık Güçlerin Oyunudur'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'de Bakan Çavuşoğlu'na destek vererek, "Ülkemizin aydınlık geleceği için gecesini gündüzüne katan bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na atılmaya çalışılan çamur karanlık güçlerin bir oyunudur. Bizler her koşulda hain terör örgütlerinin ekmeğine yağ süren bu iftiraların karşısında, bakanımızın yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 09:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83