ALKÜ'de koltuk krizi! CHP'liler terketti

Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2018 Mezuniyet Töreni’nde maalesef tatsız bir durum yaşandı.

ALKÜ'de koltuk krizi! CHP'liler terketti
CHP Alanya İlçe Başkanı Sn. Sefa Çorbacı “Üniversiteden partimize gelen davetiye üzerine teşrifte bulunduğumuz törende maalesef protokolde sadece Cumhur İttifakının(AKP-MHP) İlçe Başkanları’na yer ayrılmış ve ana muhalefet partisine ise yer ayrılmamıştır. Öğrencilerin bu mutlu gününe ortaklık yapmak istediğimiz bu özel günde rektörlük tarafından CHP’ye yer ayrılmaması büyük bir ayıptır” dedi. 
İktidar Partisinin sıkılmadan, bıkmadan ve usanmadan insanları kutuplaştırdığı bu ortamda gene iktidar partisi tarafından atanan ALKÜ Rektörü Sn. Pınarbaşı’nı şiddetle kınıyorum. 
Günümüzde eğitimin önemini anlatmaya kelimelerin bile yetmediğini ve bu süreçte üniversitelerde kutuplaşmanın tamamen ülkeye zarar verdiğinin altını çizen Çorbacı konuşmalarına ek olarak “Davetiye üzerine kendilerine İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayları ile katılım yapacağımızı iletmemize rağmen tören yer ayrılmaması büyük bir ayıptır. 100 yıllık bir partinin ilçe başkanı’na yer ayırmamak, protokol sırasını bilmemek bir eğitim kurumuna yakışır mı? Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sn. Duran’a yapılanlar gibi bir tepkiden mi korkuluyor?” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 18:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83