'ANTALYA İÇİN VERDİĞİM SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİM'

7 Haziran seçimlerinde Antalya'dan birinci sıra Milletvekili Adayı olan Ulaştırma ve Denizcilik Eski Bakanı Lütfi Elvan 1 Kasım Milletvekili Aday Listesi'nde komşumuz Mersin'e kaydırıldı.

'ANTALYA İÇİN VERDİĞİM SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİM'
Ulaştırma ve Denizcilik Eski Bakanı Lütfi Elvan 7 Haziran seçimlerinde Antalya'dan birinci sıra milletvekili adayı gösterilmişti. Kısa sürede yaptığı icraatlarla Antalya halkına kendisini sevdiren Elvan, 1 Kasım seçimlerinde Mersin'den aday gösterildi. Antalya listesinin tepesine Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yerleşmesi üzerine Elvan, Mersin birinci sıradan milletvekili adayı oldu.

Listelerin açıklamasının ardından sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yapan Elvan Antalya'lılara teşekkür etti. Elvan açıklamasında, "1 Kasım seçimlerinde Başbakanımız bize Mersin'den milletvekilliği adaylığını uygun gördü. Allah'ın izni ile Mersinli hemşerilerimin AK Partimize gösterdikleri büyük desteği bu seçimde de göstereceğine ve yeniden istikrar için, büyüyen Türkiye'nin önünü açmak için ellerinden geleni yapacaklarına şüphem yoktur. 

7 Haziran seçimlerinde aday olduğum Antalya'nın da gönlümüzde ayrı bir yerinin olduğunun bilinmesini isterim. Kısa bir sürede bizi bağrına basan Antalya halkına teşekkürü bir borç biliyorum. Antalya'da söz verdiğimiz projelerin takipçisi olacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesile ile bizden desteğini esirgemeyen milletimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 18:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83