Antalya'nın eski vekillerinden bir ilk

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, üyelerini eski bakan ve milletvekillerinin oluşturduğu Türk Parlamenterler Birliği’nin Antalya Şubesi’nin açılması için gereken desteği vereceklerini söyledi.

Antalya'nın eski vekillerinden bir ilk

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türk Parlamenterler Birliği üyeleri ile bir araya geldi. İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Devlet eski Bakanı Tunca Toskay, Kültür ve Turizm eski Bakanı İbrahim Gürdal, Kültür ve Turizm eski Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türk Parlamenter Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, farklı siyasi partilerden milletvekilliği yapmış çok sayıda ismin katıldığı toplantıda Türk Parlamenterler Birliğinin Antalya Şubesinin kuruluşu ele alındı.

banner111
Kendisi de 24. Dönem Antalya Milletvekili olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, böyle bir oluşumun memleketin ve şehrin faydasına olacağını söyledi. Türel, şubenin sosyal tesis olarak kullanacağı bir mekana ihtiyacı bulunduğunu, bu konuda her türlü desteğe hazır olduğunu ifade ederek, “Orada bir araya geldiğimizde hem memleket meselesi hem millet meselesi oturulur, konuşulur. Böyle bütünlük bir birlik beraberliğin hem Türkiye’ye hem Antalya’ya çok katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Farklı siyasi partilerden seçilerek TBMM çatısı altında hizmet eden milletvekillerinin tecrübelerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Türel, "Partilerimiz ayrı ama politikamız tek. Oda memleket ve milletin menfaati” diye konuştu.






Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 11:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83