ANTALYA'DA BİRİNCİ OLMANIN SIRRI ALANYALI ADAY

7 Haziran seçimlerinde CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Murat Özçelik sosyal medya aracılığyla kendi partisine çağrıda bulundu

ANTALYA'DA BİRİNCİ OLMANIN SIRRI ALANYALI ADAY
Murat Özçelik'in sosyal medya aracılığyla yaptığı paylaşım şu şekilde: 


Nüfus:Yaklaşık 350 bin
Seçmen:Yaklaşık 235 bin 


Geçtiğimiz dönem TBMM'ne PM üyemiz 24.dönem Antalya Milletvekilimiz Sn.Gürkut Acar'ın Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nun oluru ile ALANYA'nın il olması konusunda kanun teklifi vermişti.
Alanya 102 mahallesi ,beş adet günlük siyasi gazetesi,iki yerel televizyonu,Avrupa ve Rusya'dan binlerce vatandaşın yerleşik yaşadığı, kamuoyunun yıllardır il beklentisi olan bir kenttir.


CHP, Antalya genelinde AKP'nin arkasından 28 bin oy farkla ikinci parti olmuştur.Alanya ve Gazipaşa'da toplamda CHP, AKP'nin 30 bin oy gerisindedir.Şimdi Antalya genelinde CHP'nin ikinci parti olmasının birinci nedeni Alanya-Gazipaşa bölgesinden bir adayın olmamasıdır.
1 Kasım 2015'de yeniden bir seçime gidiyoruz.İnanıyorum ki Antalya'da birinci parti olacağız,bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.Şimdi Genel merkezimiz İl ve İlçe örgütümüzün bilgilendirmesi ile bu eksiği görerek Alanya bölgesinden listede aday gösterirse özlediğimiz sonucu hem Alanya'da,hem Antalya'da hemde Türkiye'de alacağımıza yürekten inanıyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83