Apaydın: Biz koltuğa yapışmıyoruz

İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, yaptığı basın açıklamasında Meral Akşener'in seçimli genel kurulu almasını örnek bir davranış olduğunu belirterek "Genel başkanımız diğer liderler gibi koltuğa yapışmıyor. Bu diğer liderlere de örnek olsun "dedi.

Apaydın: Biz koltuğa yapışmıyoruz
İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, "Son 2 haftadır partimiz gündem olarak genel başkanlık süreci ve genel kurulla ilgili yoğun bir süreç geçirdi. 24 Haziran seçimlerinin ardından Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi seçim sonuçlarında aldığı yenildiği sadece başkalarına bahane olarak yetiştiren liderlerin aksine partimizle ilgili eksik yapılan yanlış yapılan bir şey varsa bunun genel kurulda görüşülmesi konuşulması ve değerlendirilmesi için seçimli genel kurul kararı almıştı. Bu konu da başta aday olacak arkadaşları da olursa saygı duyacağını kendisinin de aday olmak için ısrarcı olmayacağını söylemişti. Bizler bütün partilerimiz, üst yönetimdeki büyüklerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız topyekun bir şekilde genel başkanımızın yeniden partimizin idare etmesi, yerel seçimler ve gelecekte yapılacak diğer seçimlere götürmesi için ısrarlı bir şekilde kendisinin yeniden genel başkan olmasını istedik. 12 Ağustost'a yapılacak seçimli genel kurulda partimizin başında devam etmesini ve bizi iktidara taşımasını istedik. Bunun için 28 Temmuz Cumartesi günü tüm Türkiye genelinden otobüsler ve özel araçlarla giderek yeniden partiye dönmesini ve partimizi başarıdan başarıya koşuşturmasını istedik. Kendisi bizleri kırmayarak Pazartesi günü divanı toplayarak yeniden partimizin başında yola devam edeceğimizi söyledi. Bu noktada mutluyuz ve inançlıyız. 
'ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ'
Genel başkanımızın burada yaptığı davranış örnek bir davranıştır. Sorumluluğu almaktır. Başarısızlık varsa kabullenmektir.  Diğer parti liderleri gibi 15 20 sene yenilip yenilip koltuğa yapışmıyor kendisi kendisi.  Örnek bir davranış sergiledi. Bu davranışı diğer parti liderlerine ve temsil noktasında olan insanlara örnek olsun" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 18:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83