Apaydın “Bizim kara propagandaya ihtiyacımız yok”

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı’nı bugün gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklama yapan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, gündeme ilişkin birçok konuya değindi. Apaydın, “Bizlerin Kara Propagandaya, araya dereye sıkıştırılmış halkla temas gösterilerine ihtiyacımız yok. Biz zaten Halkın Kendisiyiz ve her zaman halkın yanındayız” dedi.

Apaydın “Bizim kara propagandaya ihtiyacımız yok”

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi haftaya resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ederek başladıklarını belirten ilçe başkanı Apaydın, oda ziyaretlerinin ise devam ettiğini söyledi. Apaydın, “Saha çalışmalarımızda da Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşturduğumuz ekiplerle köy ve beldelerde, en ücra köşelerde çalışmalarını sürdürüyoruz. İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Sönmez ile birlikte, halkın isteği yönünde projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlere şunu belirtmek isterim ki Yapacak olduğumuz hizmetlerle Alanya halkı, bize bu hizmet daha önce neden verilmedi diye düşünecek. Vatandaşlarımızın aklından geçen, Alanya'ya yapılmasını istedikleri her ne varsa ekiplerimizin oluşturduğu raporlarla her gün bizlere geliyor” dedi.

banner111

“ALANYA HALKI İSTEKLERİNİ SÖNMEZ’LE GERÇEKLEŞTİRECEK”

Ekip olarak sıkı çalıştıklarını belirten ilçe başkanı Apaydın, günlük raporlar halinde Alanyalıların şikayet ve önerilerinin yönetimlerine geldiğinin altını çizerek, “Alanya halkı kendi isteğinin gerçekleştiği bir yönetimi Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Sönmez’le görecek. Halkın sesi olan Sönmez’le, 31 Martta Alanya İYİ Belediyecilikle tanışacak. Bizler her gün sahalardayız. İnanın boşa harcadığımız bir zaman yaşamaya lüksümüz de yok. Çünkü Halk'ın adına çalışıyoruz. Halkımızın sesini, isteğini duyurmaya çalışan bir teşkilatız. Sosyal medyayı en etkin şekilde kullanarak, yaptığımız canlı yayınlarla halkımıza çalışma anımızı en sade şekilde gösteriyoruz. Halkla olan temasımızı bir fotoğraf karesine, 10 saniyelik bir video derlemesine sığdırmıyoruz, sığamaz da. Olumlu ya da olumsuz her ne varsa birebir yansıtıp cevabını veriyoruz” şeklinde konuştu.

“BİZ ALANYA’YIZ”

Alanyalıların parti yönetimine olan ilgi ve güzel yaklaşımlarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten ilçe başkanı Apaydın sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Halkın bizlere göstermiş olduğu teveccühü anlatsak mübalağa ediyor derler. Kimlerin söylediğini de belirtsek kin temelli hizmet edenler vatandaşlarımızı zora sokabilirler.O yüzden Bizlerin Kara Propagandaya, araya dereye sıkıştırılmış halkla temas gösterilerine ihtiyacımız yok. Biz zaten halkın kendisiyiz ve her zaman halkın yanındayız. İlçe Teşkilatımız vatandaşımızın evi gibi, günlük gitmesi gereken bir iş gibi her gün dolup taşıyor. Gelen vatandaşlarımızla da Yönetim Kurulu Üyelerimiz birebir ilgileniyor. Kim demiş sahalarda yokuz, bizler her yerdeyiz. Çünkü biz Alanya’yız.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 12:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83