Apaydın'dan ittifak açıklaması

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın 2019 Yerel Seçimleri öncesi netleşen CHP ve İYİ Parti ittifakı hakkında açıklama yaptı. Apaydın, “CHP ile netleşen ittifak kararı beklenen bir sondu” dedi.

Apaydın'dan ittifak açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçede 2019 Yerel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmeleri netleşti. Her iki partinin genel merkezleri tarafından yapılan ittifak görüşmeleri kapsamında Antalya için net karar açıklandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde İYİ Parti yerel seçimlerde CHP’nin belirleyeceği Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını destekleyecek. Geriye kalan diğer ilçelerde ise dengeler Antalya merkezde yapılacak görüşmeler sonucunda belirlenecek

banner111

İki parti arasında beklenen bir karara varıldığını belirten İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Bu beklenen bir karardı ve öyle de oldu. Biz teşkilatımız olarak Alanya’yı İYİ Belediyecilik ile buluşturmak için yola çıktık. İYİ Parti Genel Merkezmiz de ilçemize büyük önem göstermektedir. İttifak hususunda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde İYİ Parti’yi destekleyeceğiz. Alanya’da da İyi Parti adayının destekleneceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83