Apaydın: Eskiden borç yiğidin kamçısıydı şimdi intihar sebebi

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın partisinin haftalık olağan toplantısından sonra gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Apaydın: Eskiden borç yiğidin kamçısıydı şimdi intihar sebebi
Apaydın'ın açıklaması şöyle:

"10 Kasımda ruhu vicdanı ve fikri ile Mustafa Kemal Atatürk ü anan vatandaşlarımız Anıtkabir e akın etti.
Atamızı anmak için yurdun dört bir yanından geldiler. Yüzlerinden okunan gurur dünyanın saygı duyduğu liderin nesli olma gururu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ü vefatını 81. yılında rahmet, minnet, saygı ve özlemle anıyoruz.
10 Kasım da Atamızı layıkiyle hatırlamak ve hatırlatmak onun ilke ve prensiplerini genç nesillere en doğru biçimde anlatmak Atatürk ün en büyük hedefi olan ’’ Her alanda tam bağımsız Türkiye ’’ bilincini gençlerimize ve çocuklarımıza aşılamak Ülkesinin ve Milletinin muassır medeniyetler seviyesine çıkması için çalışacak nesiller yetiştirmek en önemli görevimiz olduğu halde Atatürkün iyi yaptığı şeyler olduğu gibi eksik yaptığı şeylerde olduğunu söylemek onu normalleştirmeye çalışmak ve öyle anlatmak haksızlıktır.
10 Kasımda Atatürk ü anarken Osmanlıyı öne çıkarmaya çalışan ve yapılan harf inkılabını eleştiren Erdoğan, Ülkeyi gerçek gündeminden uzak tutmayı tercih etmiştir .Oysa Ülkenin gerçek gündemi açlık, Yoksulluk ve sefalettir. Geçim derdidir. Halkın gelecek kaygısı umudunu yitirmiş gençlik özellikle okumuş işsizler ordusu, Çocuğunu ve Ailesini geçindirememek kaygısıdır
Hükümetin maharetli bürokratları ile işine geldiği gibi hesaplayıp uyduruk rakamlarla enflasyonu düşük göstermesi vatandaşın sorunlarına çare olmuyor. Sizin bu ülkenin gerçeklerini anlamanız için kaç kişi daha intihar edecek. Kaç kişi daha cinnet geçirecek, kaç aile daha yoksulluktan parçalanacak. İnsanlar çaresizlikten hayatlarına son verirken Hükümet itibarın israfı olmaz zihniyetiyle yoluna devam ediyor. Dünya beşten büyük ama unuttuğunuz bir şey var, Dünyada Sizin etrafınızda dönmüyor.Ülkede her şey paradan ibaret hale getirdiniz.Biz umut var çare var dedikçe Siz görmezden geldiniz. Vatandaşın iyiliği için olan her şeyi yok saydınız.İşler kötü gidince halkım dediniz. Başka zaman halkı yok saydınız. Eskiden borç yiğidin kamçısıydı artık borç yiğidin intihar sebebi" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83