'ARAMIZDA İSTİŞARE EDECEĞİZ'

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı İlçe Başkanı Ali Takavut başkanlığında gerçekleştirildi

'ARAMIZDA İSTİŞARE EDECEĞİZ'
Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı  sıra Alanya Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. İl kongresinin değerlendirilmesini yaptıklarını ifade eden Takavut, basında çıkan haberlere değinerek "Doğruluk derecesini tartışacağız. Bilgi kirliliğini önlemek için görüşecegiz" dedi. Rus krizinin ardından turizm ve inşaat sektörünün sorunlarını, çözüm önerilerini masaya yatıracakları geniş katılımlı toplantılar yapacaklarını belirten Takavut, akademisyenlerden de destek alacaklarını söyledi. 

Takavut, daha önceki bir açıklamasında ilçe teşkilatında yapılan seçimle belirlenen isimlerin dışında İl Başkanı Semih Esen'in  listesine girerek kurultay delegesi seçilen Hayati Bora'nın tavrını şık bulmadığını  belirtmişti. Bora'nın "Baykal'a hoş görünmek için Alanya'yı temsilcisiz bıraktılar. Başka listeden aday gösteremezlerdi. Çünkü Baykal’a aykırı olurdu. Kendi iradelerini başkalarının emrine ipoteğe vermesinler Kendi kararlarını kendileri alsın.”  şeklindeki sözleri hatırlatılan Takavut, "Basında bir takım haberler çıktı. Ama Hayati Bey ile bire bir görüşmedik. Bu konuları aramızda istişare ettikten sonra değerlendirip basına öyle bilgi vereceğiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83