ASENALAR SEÇİME HAZIR

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer “Asenaların” hazır olduğunu dile getirdi. MHP İlçe Kadın Kolları başkanlarıyla toplantı yapan Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer ülkemizin geçtiğimiz 3 aylık süreçte yaşadığı acı gerçekleri Antalya’lılara anlatmaya devam edeceklerini belirtti.

ASENALAR SEÇİME HAZIR
Yaklaşık 40 gün kalan seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım, Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Günal, Aksu İlçe Kadın Kolları Başkanı Özden Öztürk, Konyaaltı İlçe Başkanı Yeter Keskin, Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Sayın, Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam Tural, Kaş İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kolak, Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zahide Doğan, Finike Kadın Kolları Başkanı Dudu Doğan Savran, Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Berna Karakoyun ve Kumluca İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Yalçın’ın katılımıyla geniş çaplı toplantı gerçekleştirdi.

'ANADOLU “MEHMEDİM” DİYE FERYAT EDİYOR'

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer “Geçtiğimiz 3 ayda ülkemizin içerisine sokulduğu acı süreci doğru anlatmak bizlere düşüyor. Sokak sokak, ev ev, kapı kapı dolaşıp her evde, her yerde olacağız. Birebir provokasyonlara girmeden kendimizi anlatacağız. Anne Feride Tuhal’ın evladının şehit haberini alır almaz kederle nasıl kıvrandığını, “Mehmedim” deyişini vicdanlı hiçbir anne görmezden gelemez. Anadolu’nun her bir yanını ağlayan analarla dolmasını kabul edemeyiz. AKP’nin iktidar çıkarları için olağan hale getirmeye çalıştığı şehit haberlerinin altındaki acı gerçeği halkımıza anlatarak 1 Kasım seçimlerinde halkımızla gereken cevabı vereceğiz.” dedi.

'KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ'

Feth edilmedik gönül bırakmayacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu fikri olan Türk milliyetçiliğinin bugünkü siyasi temsilcisi olan partimiz MHP’de bu bilinçle kadını merkezine alarak 46 yıldır Türk siyasi hayatında yer almaktadır ve yer almaya devam edecektir. Seçim maratonunun yorgunluğunu henüz üzerimizden atamamışken bugün çok daha önemli bir seçimle karşı karşıyayız. Başarıyı elde edebilmek için kadın eli değerse zarafet, kadın eli değerse estetik, kadın eli değerse huzur hâkim olur desturuyla dokunmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Milletin içinde bulunduğu dehlizin farkında olarak 1 Kasım’a hazırlanıp ve fethedilmedik gönül bırakmayacağız. Herkese geçtiğimiz 3 aylık süreci doğru anlatarak Türk kadını olarak gece gündüz demeden çok çalışacağız. Her kapıyı çalacağız, her insanımıza ulaşacağız. Tarlada, evde, fabrikada, çarşıda ve pazarda, her sokakta ve caddede, camide ve cemevin de, her yerde olacağız. Her gönüle gireceğiz, her eli sıkacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83