ASTRONOMİK KİRA BEDELİ ESRAR PARASI MI?

MHP'nin eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Alanya'da iş yapamadığı halde astromik kira bedeli ödeyen bazı esnaflarla ilgili ilgiç bir tesbitte bulundu.

ASTRONOMİK KİRA BEDELİ ESRAR PARASI MI?

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin eski İlçe Başkanı ve 1 Kasım seçimlerindeki Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Alanya'daki anormal kira bedelleriyle ilgili ilginç bir iddiada bulundu. Uyar "Turistik bir şehirde bir iş yeri 3-4 yıldır açık ve içeriye günde hatta sezonda tek müşteri girmiyor va hala açık faaliyetine devam ediyorsa; kira Var, vergi var, bağkur var, elektrik, su telf, sigara, ekmek aş vs. var. Sizce bu değirmenin suyu nerden geliyor? Bu çark nasıl dönüyor. 

banner111
Güney Doğu'da imha edilen milyonlarca kök esrar tarlaları nasıl tüketiliyor zannediyorsunuz? Onbin dolarlık dükkanların Otuz-kırkbin dolarlara çıkarılıp doğru dürüst satış yapılmadan kirasının ödenmesinin, hatta evler, dükkanların nasıl satın alındığını düşünüyordunuz? Önce kireçli su kesilecek, borulardaki kireç sonra temizlenecek" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 15:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83