ATASEM Müdürü mü, siyasetçi mi?

ATASEM Müdürü mü, siyasetçi mi?
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat ve Eğitim Merkezi (ATASEM) Alanya birimine müdür olarak atanan Ecem Hacıeyüpoğlu’na vatandaşlar tepki gösteriyor.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu olarak tanınan Ecem Hacıeyüpoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek tarafından eski adıyla ASMEK müdürü olarak göreve getirilmişti.
Halen İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeliği devam eden Hacıeyüpoğlu’nun siyasi hayatını bariz bir biçimde sergilemesine vatandaşlardan tepki geldi.

Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Sabri Boratav, “İyi Partinin yükselişi ATASEM Müdürü Hacıeyüpoğlu ile, son yerel seçimi büyük farkla kaybettiren, Apaydının kişisel koltuk hırslarıyla engellenmemelidir. ATASEM müdürü kamudan maaşını almaktadır. Mesaisini partide değil, çalıştığı kurumda harcamalıdır. Bu hareketleri partinin ana düşüncesine aykırıdır” ifadelerini kullandı.
Boratav, bu konu ile sınırlı kalmayarak İYİ Parti’nin kongre öncesi askı listesi krizine ilişkin yaptığı paylaşımda hem İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın’ı, hem de İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ATASEM Alanya Hizmet Birimi Müdürü Ecem Hacıeyüpoğlu’na “KURNAZ” benzetmesi yaptı.
İşte Sabri Boratav’ın ikinci paylaşımı:
“Genel merkez iki kafadara dur dedi ve üye kıyımı yapamazsınız dedi. Parti içinde sadece kendi güç ve geleceğini düşünen ilçe başkanı Apaydın ve ATASEM Müdürü Hacıeyupoğlu’nun sinsi ve kurnaz planları suya düştü. 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83