AYDIN ALANYA'DAN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, 1 Kasım seçimlerinde tek başına Ak Parti’nin iktidar olması için Alanyalılardan tam destek istedi.

AYDIN ALANYA'DAN DESTEK İSTEDİ
Alanya'da seçim çalışmasını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, ilk olarak Toptancı Hal esnafını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve partililerle birlikte hal esnafı ile sohbet eden Aydın, ilçe merkezi, Mahmutlar, Dim Çayı bölgelerinde temaslarda bulundu. 
1990’lı yıllarda görev yaptığı Dim Çayı bölgesine geçen Aydın, burada muhtarlar, mahalle temsilcileri ve sandık görevlileri ile bir araya geldi. Dim Çayı bölgesinin hayatında çok özel yeri olduğunu belirten Aydın, “Bölge insanını çok iyi tanıyorum. Onlarda beni çok iyi tanırlar ve severler. Çünkü burada görev yaptım. Bu bölgedeki halkımızdan 7 Haziran'da verdikleri desteği 1 Kasım seçimlerinde daha da arttırarak vermelerini istiyorum” dedi. 
AK Parti’nin seçim beyannamesinde çiftçiler, üreticiler ve kırsala yönelik önemli vaatleri olduğunu belirten Aydın, “1 Kasım seçimlerinden sonra AK Parti’nin iktidarıyla, yemde ve gübrede KDV'nin kaldırılacak. Ayrıca kırsal kalkınma destekleri yaygınlaştırılacak. Koyun ve keçi üreticiliğine yönelik teşvikler daha da artırılacaktır” ifadesini kullandı 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 12:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83