AYDIN BİR DOĞUDA BİR BATIDA

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarına Antalya'nın en batı ilçesi Kaş'ta devam etti.

AYDIN BİR DOĞUDA BİR BATIDA
Kaş’ta Ova, Patara, Yeşilköy, İkizce, Bezirgan, Sarıbelen, Hacıoğlan, Göçeören ve Yeniköy mahallelerini ziyaret eden İbrahim Aydın, AK Parti’nin seçim vaatlerini anlatarak, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Aydın, Kaş’ta seralarda üretim yapan çiftçileri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve partililerin de katıldığı ziyaretlerde 9 mahallede vatandaşlarla buluşuldu. Türkiye'de Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerinin AK Parti iktidarı zamanında yapıldığını belirten Aydın, “Bu hizmet kervanının devam etmesi için sizlerde destek istiyoruz. Büyük hizmetler güçlü iktidarlar zamanında yapılır. Bunu yakın tarihimize baktığımızda çok net görebiliyoruz” diye konuştu.
Ak Parti'nin 1 Kasım seçim beyannamesinde toplumun her kesimine yönelik önemli vaatlerinin bulunduğunu kaydeden Aydın, "Özellikle bizim bu bölgelerimizi yakından ilgilendiren çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik yapacağımız çalışmaları çok önemsiyoruz. Yemde ve gübrede KDV'nin kaldırılmasıyla hem üreticinin hem de tüketicinin yüzü gülecek. Maliyetler azalacak üretim artacak" dedi. Aydın, bölgedeki ÖÇK konusunda yaşanan sorunların çözümü için takipçi olacağını belirtti.

Türkiye'nin bölgede güçlü ve büyük bir ülke olmasını istemeyen şer odaklarının geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkeyi karıştırıp insanlarımızı birbirine düşürmeye çalıştığına dikkat çeken İbrahim Aydın, tüm bunlara rağmen ülkemizin bu zor günleri atlatacağını vatandaşlarımızın bu oyunlara gelmeyeceğini sözlerine ekledi

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83