AYDIN'IN HEDEFİ KOMŞUDAN 50 BİN OY ALMAK

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Manavgat’ta sandık kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda, ilçede 50 binin üzerinde oy alacaklarını söyledi.

AYDIN'IN HEDEFİ KOMŞUDAN 50 BİN OY ALMAK
AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, 1 Kasım seçimlerinde sandıklarda görev alacak partilileri bir araya getirdi. Toplantıya, Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Hasan Öz ve parti yöneticileri katıldı. Seçimlerde sandıklara sahip çıkmanın çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, 1 Kasım’da en büyük görevin sandık görevlilerine düştüğünü söyledi. 

AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde Manavgat’ta birinci parti çıktığını hatırlatan Aydın, “Manavgatlı hemşerilerim 7 Haziran’da bizleri utandırmadı ve 44 bin 745 oyla bizleri birinci parti yaptı. 1 Kasım seçimlerinde oyumuzun daha da artacağımıza 50 binin üzerine çıkacağımıza inanıyor. Çünkü Manavgat’ta yaptığımız ziyaretlerde bunu net bir şekilde görüyorum. Halkımız istikrar istiyor. 14 yıldır devam eden büyümenin, yatırımların devam etmesini istiyor” dedi.
AK Parti’nin 7 Haziran’da Manavgat’ta olduğu gibi Antalya’da da birinci parti olduğunu ifade eden Aydın, “Önceki seçimde 6’ncı milletvekilliğini az bir oyla kaybetmiştik. 1 Kasım’da kaybettiğimiz o bir vekili alacağız. Hedefimiz 6 hatta 7 milletvekili çıkarmak. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için her bir üyemizden, partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızdan destek bekliyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 12:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83