AYDIN: KOALİSYON HIZIMIZI YAVAŞLATIR

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, "Koalisyon dönemleri ülkenin hızının yavaşladığı hatta yerinde saymaya başladığı dönemlerdir" dedi.

AYDIN: KOALİSYON HIZIMIZI YAVAŞLATIR
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarını Gazipaşa'da devam etti. Aydın, Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça ve AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yakup Pişkin ile birlikte büyükşehir yasasıyla mahalle statüsüne geçen köyleri ziyaret etti.

AYDIN GAZİPAŞA'DA MAHALLE KONAĞI AÇTI

Çamlıca Mahallesinde Gazipaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mahalle Konağı açılışına katılan Aydın, "Çamlıca mahallemize böyle güzel bir hizmeti yapan Gazipaşa Belediyemize Başkanımız Dr. Adil Çelik'i tebrik ediyorum. Belediyelerimizin hizmetleri artık dağdaki mahallelerimize kadar ulaşabiliyor. Büyükşehir Belediyemiz yolları, ilçe belediyelerimiz de konakları yaparak kırsal kesimdeki mahallelerimize hizmet ediyor. Mahalle Konağımız Çamlıcalı hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

"TÜRKİYE'DE YATIRIMLARIN SÜRMESİ GEREK"

Gazipaşa'da Muzkent, Güney ve Zeytinada mahallelerini de ziyaret eden İbrahim Aydın, toplumun tamamını kucaklayan seçim beyannamesiyle seçmenin karşısına çıktıklarını belirterek, "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için hizmetlerin ve yatırımların hızla devam etmesi lazım. Koalisyon, bu hızın azalması, hatta durması demektir. Bu ülkede koalisyonlar dönemi hep yerinde sayma dönemidir. Hatta gerileme dönemidir. Bunları yaşadık gördük. Farklı siyasi görüşlere ve dünya görüşlerine sahip partilerin kol kola girip aynı hedefe yürümesi çok zor oluyor ülkemizde. Mutlaka bir sorun çıkıyor. Tek başına iktidara kim yakınsa hep beraber onu destekleyelim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83